Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kompresor klimatizace


skuci

Recommended Posts

  • O 2 roky později...

Ahoj,

potřebuji opět radu zkušenějších. 🙂 Stává se mi, že v situaci, kdy musí klimatizace chladit, hučí jak když se rozjíždí kamion 😏 Nejvíc to je slyšet při nižších rychlostech okolo 1500 otáček. Vždy to trvá pár kilometrů a pak hučení postupně zmizí. V situaci, kdy nemusí chladit moc nebo naopak topí, nic slyšet není. Při stání na místě také ticho. První myšlenka byla chladivo + olej, doplněno a výsledek pořád stejný. Druhá myšlenka byla napínací kladky rozvodového řemene, protože hučení se objevuje jen při zapnutí AC (zatížení) a řemen už vypadal dost použitě. Vyměněno v rámci dobrých vztahů zdarma a stále to samé. Klimatizace ale chladí velmi dobře.

Otázka je, zbývá opravdu jen už výměna klima kompresoru (vadné ložisko) + sušič + expanzní ventil + o-kroužky + výplach anebo máme hledat problém ještě jinde? Setkal se někdo s něčím podobným u 508?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Ahojte, mám takový problém s klimatizací .. vyměnil jsem spojku, snímač .. naplněné to je .. tlak v potrubí 5baru, ale klima nesepne. Můžu se zeptat kde najdu relé klimatizace popř. Řídící jednotku .. mám 508 Se, 2011, 2.0 HDI.

Děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 rok později...

Ahojte. Mam podobný problém ako  neo.22. Pri zapnutí klímy mi klímu nezapne. Nespínalo spojku. Premeral som cievku a davala odpor len 0,2 a ani pri zapojení na priamo nezopla. Vymenil som cievku ta už pri napojení na priamo zopne ale nie na stlačenie tlačidla klímy. Taktiež bolo doplnené chladivo a natlakovaný systém. Vraj je relé alebo poistka pre AC ale nevedel som ich nikde nájsť aby som ich skontroloval. Neviete mi pomôcť čo by som mohol ešte skontrolovať?  Prípadne by mi niekto v Košiciach nevedel helfnúť s diagnostikou? Ďakujem

Upraveno uživatelem aston
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...