gewehr Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Mam 307 s motorom 1.6l - 80 kW. Hrozne mi vrzga vyfukove potrubie, pri rozbiehani, pri pridani plynu, pri radeni... jednoducho kazda vybracia vyvola take skripanie, ze sa uz clovek boji jazdit medzi ludmi. Auto leasujem uz 2 rok a rovnaku dobu sa mi to snazia v autorizovanom servise osdtanit... marne. Myslel som , ze mam hold smolu na kus, ale tieto "zvuky" som pocul aj od z inych 307-ciek s rovnakym motorom co maju ludia v okoli. Da sa s tym nieco robit? V autorizovanom servise mi povedali, ze si mam pustit radio . (okrem toho ze na akurat nas...., tak to bez problem to vrzganie a skripanie prehluci aj to radio) A ine problemy s nim mam, ale tento je najhorsi. Budem rad, ked pojde po lease z domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Nechoď do aut. servisu a udělej si v okolí velkou dotazovou akci na pořádného opraváře - mechanika. Určitě ho najdeš, jen se ptej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 jestli jsem spravne pochopil, tak ti to dela pri pohybu motoru proti vyf, potrubi, jestli mas moznost se pod to dostat, nejlepe v nastartovanem stavu, a pokusit se zjistit kde to presne je, jestli treba nejakej drzak neni povolen. At se podari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gewehr Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Je to jeden zo spojov vyfukoveho potrubia. Davali tam aj nove vlozky (objednanie poslednej im trvalo 3 mesiace:bojim), potom to tmelili nejakym specialnym tmelom, no a naposledy ma odbili s tym, ze je to konstrukcna vada a nic s tym uz asi nenarobia. Tak by som chcel aspon vediet, kolko ludi ma takyto problem a ci to nejak vyriesili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 S 307 nemám zkušenosti ale alespoň laicky: jestli je to spoj který má fest držet, tak je ho potřeba pevně spojit (vařit - záruka?) jestli ten spoj má pružit a být pohyblivý, tak mazat vazelínou, která snese vysokou teplotu - silikonová? je to jen myšlenka do diskuse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 2 Gewehr: Jak to dopadlo s tím vrzáním výfuku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bladerunner Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 to gewehr: ako si zistil, že je to naisto výfuk. potrubie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigicek Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Mě to také vrzalo ale nebylo to výfukem ale rezervou. Mám ji pod autem a kolem ní je hliníkový plech a ten se tře o rezervu a to píská. Měl jsem z toho také strach ale stačila jedna ráno do toho plechu, promáčkl se a je klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavomir.martos Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Sorry za vytiahnutie starej temy ale mam s tymto problemom ostaru uz 2 tyzdne, najskor mi trvalo kym som to lokalizoval ale je to nejake grafitove tesnenie v koncovej casti vyfuku - vymenili mi ho ale vrzga to dalej. Kamos na 307cc 1,6 to ma takisto a nevedia si s tym pani v Blue Boxoch rady. Ja mam 206 1,1. Nevie niekto co s tym? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Původně zaslal: gewehr ........ze je to konstrukcna vada a nic s tym uz asi nenarobia. ....... Konstrukční vada a ještě k tomu neporavitelná ? To tě dobře tahaj za nos. Vlez pod to, zalomcuj s potrubím postupně od předu dozadu amusí se na to přijít. Mě to Jean nedělá a ani neznám nikoho komu by to dělalo. [upravil dne 29/7/06 Bohumil] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leitlik Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Jo jo,to znám ! Vlez pod to a poupravuj ten hliníkovej plech ! Já jsem to tak vyřešil a mám klid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts