Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autoradio signal


mirecekdrah

Recommended Posts

Zdravím, koupil jsem do své 306 nové autorádio. Staré originální hrálo perfektně ale měnil jsem baterií a neměl jsem kód tak místo petistovky za zjištění kódu jsem radši koupil fungl nové. Nicméně radio jsem napojil dal novou redukci na anténu a radio hraje ale mám špatný signál na FM vlnách dost často to šumu atd. Zkontroloval jsem několikrát napojeni ale vše je o.k. Prosím nevíte co stim. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

Zdravím, mám totožný problém ale u 206. Vložil jsem nové rádio, a vše jde, aorát když naladím rádio, tak to v něm šumí. Je možné, že anténí zesilovač byl napájen z orig rádia, a to nové to nemá? Takže by byo potřeba připojit ještě adaptér na anténu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

ja by som sa rad votrel do temy ked uz je zalozena. Ked som v 2006 kupil auto tak som donho dokupil nove radio Pioneer. Hra dobre a signal radia bol vzdy v pohode. Ale prednedavnom som vymenil repraky, dal som tam JBL CS-6C. A odvtedy mam pocit ze je signal radia horsi.. Casto krat v nom praska, obcas ten zvuk preskakuje ako keby \"zo stereo na mono\" a chvilu tak hraje a potom zas dobre a podobne.. castokrat to v zvuku praska a susti. a pritom s antenou ani radiom som nerobil nic, vymenil som len repraky.. neviete kde moze byt zadrhel? antenu mam menenu lebo tu co bola od vyroby mi daky blbecek ukradol. ale je to tiez ta dlha prutova..

nemoze to byt tym ze stare povodne repro boli natolko nekvalitne ze nedokazali ani len ten sum a praskanie zreprodukovat spravne a tym padom som to nepocul a tym ze su tieto repro kvalitnejsie tak je viac pocut pripadne nedokonalosti signal a zvuku? btw jazdim po bratislave, cize som par km od vysielacov vacsiny stanic radii ktore v SR su... cize dosahom to nebude. dik za pripadne rady.

[Edited on 9/7/13 20:52 by Saaw]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...