Zdenál Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Lidííí už jste někdo někdy viděl model 306 ky nebo 307 ky jedno v jakém měřítku? nemusím mít ale měřítko k vláčkům:Dsehnal jsem jen WRC 307 ale to nevlatním a jak mám čas tak pokukuju i ve světě ale asi chodím do špatnejch obchodů nebooo cooo:bojim...tak kdyby jste viděli nebo měli nějaké info dejte vědět anooo díkééés Zdenál:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 link link link link a další... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenál Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 :superdíkééés musím to prčoštudovat odkud jsou atd ještě jednou díkes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petano Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Pro pezoti blbinky musis jet do Parize Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Nemusí! Mají tyto modely skoro u každého dealera Peugeot. Je to sekce nazvaná tuším Butik a tam mají spoustu takových vychytávek. Přívěsky na klíče, hodinky, čepice, bundy, modýlky autíček a spoustu jiného.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Maj tam aji pekny ceny. Od jednoho vyrobce stoji treba P 205 350kc a od druhyho vyrobce skoro 800kc. Na obrazku vypadaj stejne... Kurna a 406 musi delat zrovna ten drahej vyrobce - za 800kc to teda mit nemusim... :mad: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 to Tornado: on se model 406ky vůbec špatně shání, 406 Coupé jsou mraky, ale sehnat klasickou 406ku, to je na ušoupání nohou... jinak poměrně slušný výběr autíček všeho druhu najdete na http://foxtoys.inshop.cz/inshop/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 já chci 205ku:roll!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Crack: 205ek je tam taky obrovský množství www.foxtoys.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Jsem nasel par Peugeotu na www.bburago.cz a jeste celkem slusnej vyber meli na www.svet-nakupu.cz ale jak pise Netopirka, 406 tam nikde neni, pouze coupe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 1:43 link 1:43 link btw: nemám s tou firmou nic společnýho... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenál Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 Lidičkýýýýý děkujůůůů hu nás máme peugeot butik v salůnu ale maj tam samé ptákoviny které se mne nezamlouvaj nebo lépe řečeno nejsou tak moc pěkný autíčko tam maj jen jedno a to wrc 306 sice u ní slintam jelikož je to super ruční práce a do detajlu propracovaná ale nemá atest jako hračka tak jí nemůžou aspoň tak mne oblbujou že jí se nesmí prodat a jelikož tam není ani cena a když jsem z něj vymáčkl cenu za kolik by asi byla:myslim tak když mne jí zdělil cca 3.700,-kč tak jsem šel do vrtule a to raději fakt utratím za něco jinýho ale štěstí se na mne usmálo páč jsem v německu objevil podobnej model za 47 euro.......nicméně čučím jakej je rozdíl v cenách i od stejného výrobce tady na těch stránkách co jste zde uvedli.....mám všechny modely peugeotu co jsem vlastnil a tak prostě 307 ka prostě bude taky:D A tak Vám všem děkujííííííí za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Fusion:a kde??já se furt nemůžu dohledat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Kdyby někdo sháněl model 405, tak se zítra jedu podívat na nabídku dvou výrobců (bohužel jen závodní barvy) v měřítku 1:43, ale navíc za cca 780,-Kč (protože se normálně nedělají). Pozítří sem nahodím víc info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Crack: klikni a jeď dolů... mají tam dokonce už aji 1007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 A co 309?? nevíte někdo??? prosíííím:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Takže 405 je ve dvou provedeních 1:43- modro-bílá 2dv. (jako na videu PikesPeak) za 790,- nebo žlutá 2dv. s rezervou na střeše (Dakar) za 800,- a něco. Prostě klasickou 405 snad sehnat nejde:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts