Jump to content

Model 307

Zdenál
 Share

Recommended Posts

Lidííí už jste někdo někdy viděl model 306 ky nebo 307 ky jedno v jakém měřítku?:myslim nemusím mít ale měřítko k vláčkům:Dsehnal jsem jen WRC 307 ale to nevlatním :D a jak mám čas tak pokukuju i ve světě ale asi chodím do špatnejch obchodů nebooo cooo:bojim...tak kdyby jste viděli nebo měli nějaké info dejte vědět anooo díkééés Zdenál:papa

Lidičkýýýýý děkujůůůů hu nás máme peugeot butik v salůnu ale maj tam samé ptákoviny které se mne nezamlouvaj nebo lépe řečeno nejsou tak moc pěkný autíčko tam maj jen jedno a to wrc 306 sice u ní slintam jelikož je to super ruční práce a do detajlu propracovaná ale nemá atest jako hračka tak jí nemůžou aspoň tak mne oblbujou že jí se nesmí prodat a jelikož tam není ani cena a když jsem z něj vymáčkl cenu za kolik by asi byla:myslim tak když mne jí zdělil cca 3.700,-kč tak jsem šel do vrtule a to raději fakt utratím za něco jinýho ale štěstí se na mne usmálo páč jsem v německu objevil podobnej model za 47 euro.......nicméně čučím jakej je rozdíl v cenách i od stejného výrobce tady na těch stránkách co jste zde uvedli.....mám všechny modely peugeotu co jsem vlastnil a tak prostě 307 ka prostě bude taky:D A tak Vám všem děkujííííííí za pomoc.:super:papa

Kdyby někdo sháněl model 405, tak se zítra jedu podívat na nabídku dvou výrobců (bohužel jen závodní barvy) v měřítku 1:43, ale navíc za cca 780,-Kč (protože se normálně nedělají). Pozítří sem nahodím víc info.