donrom Odesláno 7. červen 2013 Odesláno 7. červen 2013 Ide na 3 valce,sviecky a cievky vylucene,stale to robi len 4 valec,obcas sa rozbehne normalne potom zas len 3 valce.Co to moze sposobovat. Citovat
donrom Odesláno 8. červen 2013 Autor Odesláno 8. červen 2013 Diagnostika u pita.za ukazala: -Trvala zavada.Vynechania spalovania valca c.4 /skusil som odpojit cievky ostatnych valcov a vypisalo taku istu chybu/ -Trvala zavada spalovania na neurcitych valcoch -Prechodna zavada.Informacia medzi vstupnou a vystupnou sondou koherence -Prechodna zavada.Zavada regulacie bohatosti zmesi.Zmes je prilis bohata. Vcera motor siel len na 3 valce.Dnes aj s kontrolkou motora normalne na 4.Zavady pred chvilkou vymazane a motor ide stale normalne. Predpokladam,ze ako predtym este cca 50 km a potom sa to zopakuje. Dale to ukazalo chybu P2192,P1339,P1340,P1336,P1338,P2196,P2178. Vynechava ako na benzin tak na lpg. A este to ukazuje v bsi,chybu senzora vysky hladiny oleja a chybu P2192 cez 400x pocas nie vela km. Citovat
velkybanan Odesláno 8. červen 2013 Odesláno 8. červen 2013 benzín -> co třeba vstřik?je proměřený a má cca 14 - 16 ohm? Citovat
donrom Odesláno 14. červen 2013 Autor Odesláno 14. červen 2013 Problem bol vo velkom odtrhu sviecky co lpg nema rado. Znizil som ho na 0,5 mm z povodneho 1,1mm a vsetko slape ako ma.Takze lpg sa nie vzdy zapalilo,pritom nabiehali pocty nezapaleni zmesi,rj odpojila zapalovaciu cievku a to sa prejavilo aj na chode na benzin. RJ zistila chybu zapalovania a ako ochranu zapinala ventilator okamzite po otoceni kluca a nechala ho bezat aj po vypnuti na dochladzovanie. Samozrejme uplne zbytocne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.