Dave_GTI Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Ahoj, jaký máte názor na přimazávání ventilů na 206 2,0 GTI? Dočetl jsem se tady že a no i ne, tak nevím :-) Zvažuji, že bych tam dal plyn, tak abych byl v obraze :-) Díky Citovat
parlament Odesláno 6. červen 2013 Odesláno 6. červen 2013 Ahoj,ako si už aj sám zistil,väčšina úžívateľov sa rozdelí na 2 zhruba rovnako veľké tábory.Objektívne stanovisko získaš obtiažne.Ak si chceš čítať tak napr. tu,ale je to tiež len fórum.Sú rizikové značky áut,hlavne japonské/kórejské+Ford.Peugeot medzi ne nepatrí,ale má pár motorov,ktoré si s LPG asi moc nerozumejú.Tu je blacklist od Prinsu.Motory s ktorými boli opakované problémy,ale je to už starší zoznam,tuším ho neaktualizujú. Hlavné je ale zisťovať len to,ako je na tom konkrétny typ motora a od človeka,ktorý nechce na tebe len zarobiť.Niektoré motory nezachráni,žiadne dochladzovanie ventilov,iné ho naopak nemajú a fungujú stovky tisíc bez problému.Ja som sa pýtal plynára,ktorý mi LPG montoval a Flashlube,JLM,atď.mi neodporučil.Na môj motor.Vravel,že je to tak trochu placebo.Motory s hydroštelmi na podpaľovanie ventilov trpia menej a ja(iba 8v)si mám radšej častejšie kontrolovať ventilové vôle,tankovať slušný plyn a jazdiť.To robím a zatiaľ 100tis km na LPG. Častokrát býva primazávanie v cene.Ak bude taká akcia,tak si ho tam daj,budeš kľudnejší,ak sa Ti ovšem nebude kaziť.Podtlakové sa niekedy ťažšie nastavovali a vycucli aditívum raz dva,alebo dávkovali málo a elektronické systémy boli značne poruchové ..spúšťačom patálii s dávkovaním bolo ale často len problematické umiestnenie nádržky s aditívom v zastavanom motorovom priestore. [upravil dne 6/6/13 21:54 od parlament] Citovat
Dave_GTI Odesláno 9. červen 2013 Autor Odesláno 9. červen 2013 toho místa tam moc není Uvidíme, co mi poví když to budou instalovat. Pokud se teda rozhodnu. Rozhodnutí padne do měsíce Zatím děkuji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.