Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jaký máte názor na přimazávání ventilů na 206 2,0 GTI?

Dočetl jsem se tady že a no i ne, tak nevím :-) Zvažuji, že bych tam dal plyn, tak abych byl v obraze :-)

Díky

Odesláno

Ahoj,ako si už aj sám zistil,väčšina úžívateľov sa rozdelí na 2 zhruba rovnako veľké tábory.Objektívne stanovisko získaš obtiažne.Ak si chceš čítať tak napr. tu,ale je to tiež len fórum.Sú rizikové značky áut,hlavne japonské/kórejské+Ford.Peugeot medzi ne nepatrí,ale má pár motorov,ktoré si s LPG asi moc nerozumejú.Tu je blacklist od Prinsu.Motory s ktorými boli opakované problémy,ale je to už starší zoznam,tuším ho neaktualizujú.

Hlavné je ale zisťovať len to,ako je na tom konkrétny typ motora a od človeka,ktorý nechce na tebe len zarobiť.Niektoré motory nezachráni,žiadne dochladzovanie ventilov,iné ho naopak nemajú a fungujú stovky tisíc bez problému.Ja som sa pýtal plynára,ktorý mi LPG montoval a Flashlube,JLM,atď.mi neodporučil.Na môj motor.Vravel,že je to tak trochu placebo.Motory s hydroštelmi na podpaľovanie ventilov trpia menej a ja(iba 8v)si mám radšej častejšie kontrolovať ventilové vôle,tankovať slušný plyn a jazdiť.To robím a zatiaľ 100tis km na LPG.

Častokrát býva primazávanie v cene.Ak bude taká akcia,tak si ho tam daj,budeš kľudnejší,ak sa Ti ovšem nebude kaziť.Podtlakové sa niekedy ťažšie nastavovali a vycucli aditívum raz dva,alebo dávkovali málo a elektronické systémy boli značne poruchové:D

..spúšťačom patálii s dávkovaním bolo ale často len problematické umiestnenie nádržky s aditívom v zastavanom motorovom priestore.

[upravil dne 6/6/13 21:54 od parlament]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...