Stavikr Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Přestal mi fungovat cyklovač. Něco v autě chrčelo a teď funguje jano první rychlost stírání. Je tam nějaké relé nebo co to spouští? Prosím poraďte jak to spravit. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ja nevim, jestli je to stejny, ja mel problem s cyklovacem na Favoritu, bylo to rele, ktery nesnesitelne pri sepnuti chrcelo.Z vrakace jsme sehnali nový, namontovali tam, a od te doby je pokoj. Ja ho mel u pojistek. At se podari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Zkusil jsem vytáhnout všechny relé (v dobách kdy cyklovač fungoval) a dělalo to stále. Jiné relé jsem nenašel. Dík za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Jsem presvedcen, ze je to rele, sice rikas, ze jsi je vsechny vytahl,ale nekdy je schovavaj, sice nevim proc, ale delaj to. Bud jdi po sluchu, a nebo pockej, az ti nekdo napise co a kde to mas hledat. At se podari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Zvuky už slyšet nejsou a stím ani cyklovač nefunguje. Bez něj je to docela otrava, kdzž jen trošku prší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Mne to povidej, nez jsem to opravil, tam to taky nejakej patek trvalo. [upravil dne 5.8.05 King_Of_The_Cheese] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
King_Of_The_Cheese Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 jeste jsem si vzpomnel na takovou drobnost, jestli kdyz jsi to tenkrat zkousel a vytahoval relatka vytahl vsechny, a ono to stale chrcelo a fungovalo, tak jsi to spravny rele asi nenasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Původně zaslal: King_Of_The_Cheese jeste jsem si vzpomnel na takovou drobnost, jestli kdyz jsi to tenkrat zkousel a vytahoval relatka vytahl vsechny, a ono to stale chrcelo a fungovalo, tak jsi to spravny rele asi nenasel Je to asi tak,ale vše co bylo viďet jsem odpojil, přemýšlel jsem jestli na ovládání cyklovače ještě není něco jiného, ukrytého přede mnou. Zvuky šly ale odněkud z pod palubovky. Motor stěračů to asi nebyl. Až budu mít čas, mrknu se na to znovu, zkusíím zas celé poodpojovat a uvídím co objevím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Relátko na stěrače by mělo bejt zelený. U peugeotu 505,- bez DPH. Číslo 655533. Nejspíš bude pod palubkou u levý nohy řidiče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stavikr Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Dík. Prověřím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts