Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Mam P308 1.6 + lpg. Po jazde ked vypnem motor mi casto huci ventilator 0,5-10minut. Je to sposobene tym,ze asi neotvara termostat,pretoze chladic je studeny,tepla je len vrchna hadica,vrch chladica a prepadove potrubie do nadrzky. RJ spusti ventilator,pretoze je na to teply motor,ale nema co chladit,ked necirkuluje voda. Po odpojeni prepadoveho potrubia z neho pomaly tecie voda,takze cerpadlo asi ide. Teplomer ukazuje 90stupnov,voda sa nevari. Diagnostika neukazuje ziadnu chybu. Vcera som to riadne povytacal a ked som zastavil tak nic nehucalo,chladic bol teply voda asi normalne cirkulovala. O 2 hodiny som siel zasa predpisovou rychlostou a zas voda necirkulovala,ale hucali vetraky 5 minut po vypnuti motoru. V com moze byt zavada.

Odesláno

Ked je teplá horná hadica (medzi termostatom a chladičom)Tak ten termostat asi otvára (ale možno málo),ked je spodok chladiča studený tak to by som tipoval na zanesený chladič,nie na vadný termostat.

Odesláno

mam dve auta s tymto motorom (ak sa jedna o 16V) a tiez sa mi stava ze po vypnuti motora este chvilu bezia vrtule, podla mna je to uplne normalne, nikdy som to neriesil...

Odesláno

Nezda sa mi,ze by to bolo normalne.

Cim by sa mohol zaniest chladic na 100000km 4r?Ziadne ine auto toto nerobi.A ked mi vcera otvorilo termostat a chladic bol teply? Voda cezen cirkulovala.Termostat otvara privod vody do chladica,alebo odvod? Vychadza mi,ze ho otvara,ale neskoro. Da sa to nejako nastavit? Preboha na co tam seru samu elektroniku,na co je to dobre?? Na zavady???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...