Crack Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Potřeboval bych poradit ohledně el.stahování okýnek na 205ku.Sehnal sem ci celý mechanismy s motorkama,výpínačema a těma konektorama a ted nevím jak to mám zapojený,obě strany už mám propojený,ale ted mě ještě zbejvaj žlutý dráty,který někam příjdou zapojit a ještě fialový,nevíte někdo kam to mám zapojit???dík:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Žlutozelený dráty, které jsou jen na levé straně (u řidiče), přijdou všechny připojit na kostru. Fialový dráty (u řidiče 2 a u spolujezdce 1), přijdou připojit všechny na +12V, samozřejmě přes příslušnou pojistku a relátko zajiš?ující, že se okýnkama dát jezdit jen při zapnutém klíčku. Zbývá tam ještě šedý a hnědý, ty se jen propojí mezi levou a pravou stranou, nikam jinam. Relátka a pojistky mají připravenou svou pozici v pojistkovce, stačí je tam jen doplnit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 sorry s tim Ti zatím neporadim, ale mohl bys sem pak dát fotky jak to máš udělany popř. samotnejch mechanismů. Mě to teprve čeká, zatim mam v elektrice jen střešní okno, který sem udělal nedávno. nebo jestli to už někdo má hotovy tak prosím taky o radu jak na to a co tam je za záludnosti:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 oddie:moc ti děkuju ani jsem netušil že to bude tak snadný a že mě tak někdo rychle poradí;)mooc Ti děkuju.Jo a prosímtě nevíš jaký je to relátko?to jsem uplně zapoměl vymontovat:roll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Chip:a co chceš konkrétně vyfotit?až to bude všechno zadělaný,tak toho moc neuvidíš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chip Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 no právě až to bude nezakryty jen bych to rád viděl co kde je a tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Chip:nemám foták,ale pokusím se říct kámošoj a nák to s fotím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 +12V na okna prijde pripojit na modry 4stekr vpravo vpredu do pozice uplne vpravo, kdyz se divas normalne na pojistkovku. No a relatko je to bud velky cerny uprostred nebo maly zeleny hned vedle nej vpravo... Pojistky no.7 a 9? asi jo... nevim jakou maji mit hodnotu, ale dal jsem tam 15A a nedelalo to problemy.... Ani nedela Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Rychlá rada:Už mám vše zadělaný,ale ted nevím kam mám dát tu kostru,má někde připravenou svoji pozici na konektor?A v tý pojistkovce už mám těch potřebných +12V???moc dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 13, 2005 Author Share Posted August 13, 2005 Jo a jedno jedinný místo mám uplně dole na levo,víct míst už tam není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marton Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Mam jednu otazku, tyka sa el. okien. Ide o spinac el. okien, pretoze zhanam novy povodny prestal fungovat. Otazka: je rovnaky spinac el okien na 405 stary model a 309 ci 205 ? Pojde 309 pouzit a bude funkcny v 405ke? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts