Mungo Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Ahoj, odešel mi setrvačník. V servisu mi řekli, že nový stojí cca 16 tis., že jsou sice i levnější, ale že to jsou šmejdy. Je to opravdu tak? Nemělo by cenu obejít pár vrakáčů a zkusit sehnat nějaký jetý? Vzhledem k počtu najetých km mi připadá nesmyslné do auta vrážet tolik peněz.. Díky za radu. Auto: Peugeot 406 kombi, diesel, objem 1997, výkon 80 kW, najeto 400 tis. VIN: VF38ERHZF81666113 Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Jetý ti klidně přenechám za cenu sběru, nicméně 16tis stojí pouze v koncové ceně pro kavky, celou sadu spojky běžně seženeš pod 10tis - ten orig. LUK. Otázka je pak montáž, protože servis chce něco trhnout i na dílech, nejen na samotné účtované práci. Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Anebo, sežeň servis, kde účtují konečnou cenu bez práce - je to takový \"líný\" kompromis. Citovat
vix Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Anebo, sežeň servis, kde účtují konečnou cenu bez práce - je to takový \"líný\" kompromis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.