Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dokázal by někdo poradit??? Mám 307 100kw 2.0HDi r.v.2005. Auto zlobí - pravidelně vypíná (asi turbo) - netáhne a když už táhne, tak pocukává, jako by docházela nafta. Před týdnem sem odstranil FAP a tim to nebylo :myslim. Chci jít krok po kroku, nemyslim si, že by to bude špatnym turbem, spíš mi přijde jako by se někde něco ucpávalo.....

Děkuju za případný rady Milan

Odesláno

Jak tam máš dlouho naftový filtr? Je možné že to bude mít nedostatek nafty. A jak si přišel na to že fapem to nebude?

Odesláno

no Fapem to nebylo jelikož, když ho odstarnili, tak to dělá dal. To turbo zlobí cca asi 2 měsíce. A filtr je pryč cca týden. Na diagnostice to nepsala nic extra závažnýho - skoro mě napadá, jestli to není elektrikou, jelikož mi to trochu zlobí - samovolně (při odemknutí, zabouchnutí dveří) stírá zadní stěrač a jedna z diag hlášek byla, že je problém s elektrikou u víčka nádrže snad s nějákym vstřikováním - nemůžu ty papíry s diag najít:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...