milansw Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Ahoj, dokázal by někdo poradit??? Mám 307 100kw 2.0HDi r.v.2005. Auto zlobí - pravidelně vypíná (asi turbo) - netáhne a když už táhne, tak pocukává, jako by docházela nafta. Před týdnem sem odstranil FAP a tim to nebylo . Chci jít krok po kroku, nemyslim si, že by to bude špatnym turbem, spíš mi přijde jako by se někde něco ucpávalo..... Děkuju za případný rady Milan Citovat
Guest jaris13 Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Jak tam máš dlouho naftový filtr? Je možné že to bude mít nedostatek nafty. A jak si přišel na to že fapem to nebude? Citovat
Ferry Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 napichnout na diag a zjistit hodnoty tlaku nafty, overit funcknost EGRu, atd. Citovat
milansw Odesláno 2. červen 2013 Autor Odesláno 2. červen 2013 no Fapem to nebylo jelikož, když ho odstarnili, tak to dělá dal. To turbo zlobí cca asi 2 měsíce. A filtr je pryč cca týden. Na diagnostice to nepsala nic extra závažnýho - skoro mě napadá, jestli to není elektrikou, jelikož mi to trochu zlobí - samovolně (při odemknutí, zabouchnutí dveří) stírá zadní stěrač a jedna z diag hlášek byla, že je problém s elektrikou u víčka nádrže snad s nějákym vstřikováním - nemůžu ty papíry s diag najít:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.