John Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 joshiki : ta hmotnost Ouraganu je zajímavá budu je příští týden obouvat na ropáka ale s 205/55 R16 tak je schválně zvážím... ale asi to bude cca stejný. Citovat
joshiki Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 časem vyleštěná hlavice opět zašla. Nejspíše kvůli potu z dlaní. Přeleštění trvalo 10 minut pomocí leštičky a pasty na kovy [Edited on 8/4/14 18:59 by joshiki] Citovat
joshiki Odesláno 8. duben 2014 Autor Odesláno 8. duben 2014 Odlesk...není naprosto 100% ale dá se to Citovat
kolmi Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Parádní Jakou si pužil pastu ? mam doma molitanový kotouč tak bych ho využil Citovat
joshiki Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 pasta autosol metal polish asi by byla vhodnější aluminium polish...tu ale nemám no [Edited on 9/4/14 16:51 by joshiki] Citovat
joshiki Odesláno 9. duben 2014 Autor Odesláno 9. duben 2014 vyleštění světla třístupňové leštění bílého akrylu ford Citovat
joshiki Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Konečně mi přišly věci na kůži, tak jsem se do ní pustil. Kůže byla dost mastná-viz fotky. Při čištění se tvořila docela špinavá pěna, nato že byly sedačky před mou koupí auta čištěné Za ty 2 roky provozu se kůže docela dost zasesla a zašpinila, bohužel že jsem nevěděl že se kůže ošetřuje a hlavně čím. Řidičova sedačka- bočnice směrem blíz z auta se mi podařil za ty 2 roky poměrně prodřít, protože kůže nebyla ošetřována, ztvrdla a popraskala :/ Jen tak mimochodem čistá kůže má být hebká a matná ne lesklá a mastná!!! Kdyby někdo nevěděl [Edited on 21/5/14 10:08 by joshiki] Citovat
joshiki Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 (upraveno) Čištění kůže-detajlingově Upraveno 23. únor 2015 uživatelem joshiki Citovat
joshiki Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 Měnil jsem poprvé úplně sám olej a filtr...kdyby mě u toho někdo viděl, tak by nevěřícně koukal...asi půllitra oleje mi vyteklo na zem, ale uspěl jsem Nedávno jsem přišel k autu a všiml si, že mám ulomenou mlhovku-docela divný když vím že jsem nic ani nikoho nenabral Citovat
joshiki Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 Na autě pořád něco umývám a čistím...za ty 2 roky co mám auto, jsem teprve nedávno vyndal sedačky a pořádně vyčistil interiér,vyfoukal kompresorem potrubí vedení vzduchu atd. více fotek mám na mojí stránce https://www.facebook.com/mytiauthodonin lupl bych fotky rovnou sem na web, ale každou bych musel zmenšovat a upravovat což při x fotkách neni otázka chvilky a ani by se mi to upřímně nechtělo Citovat
joshiki Odesláno 19. listopad 2014 Autor Odesláno 19. listopad 2014 autíčko stále jezdí a blíží se další výměna oleje.Bohužel vypověděl termostat a usmyslel si že se bude otvírat už při 70°c, a ještě se uvolnil jeden šroubek na spoji svody-vlnovec.pomaličku připravuju na zimní provoz leštěním a voskováním po večerech a volných chvílích. Citovat
joshiki Odesláno 14. prosinec 2014 Autor Odesláno 14. prosinec 2014 termostat se vyměnil a teplota cajk šroubek na vlnovci dotažený...práce asi hodina Bohužel mi odešla baterka :/ Citovat
joshiki Odesláno 10. listopad 2016 Autor Odesláno 10. listopad 2016 Ahoj, už jsem se tady neukázal skoro 2 roky Za tu dobu šlo GTíčko z domu a přesunulo se o 700metrů ke kamarádovi, který jezdí jako prase Jednou si tak jel, dostal smyk a prorazil vanu-velice inteligentně s tím odjel asi 50 metrů a málem zadřel motor. 5ekl bych, že ho lehce přidřel, jelikož od té doby mu nějak začal mizet olej....ale jinak autíčko jezdí stále bez nějakých závažných poruch, krom: nový zadní koncák origo bosal a ještě zlobí elektrika-za jízdy se samo stiší rádio a dokonce vypadla šťáva ve světlech+podsvětlení budíků. Abych byl upřímný, tak se mi po 206ce občas hodně zasteskne a lituju, že jsem ji nechal jet... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.