Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

joshiki : ta hmotnost Ouraganu je zajímavá budu je příští týden obouvat na ropáka ale s 205/55 R16 tak je schválně zvážím... ale asi to bude cca stejný.

• O 3 týdny později...
Odesláno

časem vyleštěná hlavice opět zašla.

Nejspíše kvůli potu z dlaní.

Přeleštění trvalo 10 minut pomocí leštičky a pasty na kovy

post-47366-14109636758818_thumb.jpg

post-47366-14109636759159_thumb.jpg

[Edited on 8/4/14 18:59 by joshiki]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Konečně mi přišly věci na kůži, tak jsem se do ní pustil.

Kůže byla dost mastná-viz fotky.

Při čištění se tvořila docela špinavá pěna, nato že byly sedačky před mou koupí auta čištěné :)

Za ty 2 roky provozu se kůže docela dost zasesla a zašpinila, bohužel že jsem nevěděl že se kůže ošetřuje a hlavně čím. Řidičova sedačka- bočnice směrem blíz z auta se mi podařil za ty 2 roky poměrně prodřít, protože kůže nebyla ošetřována, ztvrdla a popraskala :/

Jen tak mimochodem čistá kůže má být hebká a matná ne lesklá a mastná!!! Kdyby někdo nevěděl :super

post-47366-14109637672808_thumb.jpg post-47366-14109637673093_thumb.jpg

[Edited on 21/5/14 10:08 by joshiki]

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Měnil jsem poprvé úplně sám olej a filtr...kdyby mě u toho někdo viděl, tak by nevěřícně koukal...asi půllitra oleje mi vyteklo na zem, ale uspěl jsem :)

Nedávno jsem přišel k autu a všiml si, že mám ulomenou mlhovku-docela divný když vím že jsem nic ani nikoho nenabral :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Na autě pořád něco umývám a čistím...za ty 2 roky co mám auto, jsem teprve nedávno vyndal sedačky a pořádně vyčistil interiér,vyfoukal kompresorem potrubí vedení vzduchu atd. více fotek mám na mojí stránce https://www.facebook.com/mytiauthodonin lupl bych fotky rovnou sem na web, ale každou bych musel zmenšovat a upravovat což při x fotkách neni otázka chvilky a ani by se mi to upřímně nechtělo :D

• O 3 měsíce později...
Odesláno

autíčko stále jezdí a blíží se další výměna oleje.
Bohužel vypověděl termostat a usmyslel si že se bude otvírat už při 70°c, a ještě se uvolnil jeden šroubek na spoji svody-vlnovec.
pomaličku připravuju na zimní provoz leštěním a voskováním po večerech a volných chvílích.

• O 4 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, už jsem se tady neukázal skoro 2 roky:o
Za tu dobu šlo GTíčko z domu a přesunulo se o 700metrů ke kamarádovi, který jezdí jako prase:D
Jednou si tak jel, dostal smyk a prorazil vanu-velice inteligentně s tím odjel asi 50 metrů a málem zadřel motor.
5ekl bych, že ho lehce přidřel, jelikož od té doby mu nějak začal mizet olej....ale jinak autíčko jezdí stále bez nějakých závažných poruch, krom: nový zadní koncák origo bosal a ještě zlobí elektrika-za jízdy se samo stiší rádio a dokonce vypadla šťáva ve světlech+podsvětlení budíků.:roll
Abych byl upřímný, tak se mi po 206ce občas hodně zasteskne a lituju, že jsem ji nechal jet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...