Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

přesně takovou sestavu používám, kromě zeleného kotouče-kombinace zeleného kotouče a zelené pasty mi příjde na pug lak až moc účinná.

[Edited on 25/1/14 09:39 by joshiki]

Odesláno

ve zdibeh v peugeotu pouzivali jen zluty kotouč a nekdy modry....delal jsem se zlutou pastou na bílé 205.. a odreniny od klicu z 80.let zmizeli behem asi 30 vteřin... na jaře bych chtel udelat cele gti moje..co pouzivas za brusku??? makitu??

[upravil dne 26/1/14 13:13 od Rejty]

Odesláno

pokud ti odřeniny zmizely během takové chvíle, tak jsi měl přiliš abrazivní kombinaci...pro zachování co největší vrstvy laku bys měl leštit dýl-tudíž méně abrazivní kombinace :) Šel jsem do makity 9227 hlavně kvůli záručnímu servisu co mám kousek(Brno) a pozáruční servis svedu sám(dělám prodejně se servisem de facto většiny profi značek), ale teď bych šel radši do DeWaltky...má lepší ergonimii,má regulátor s napsanýma otáčkama(makitá má jen číslice1-6) a myslím že je i lehčí. Pokud bys měl zájem tak bysme mohli dát někdy zcuka a pokecat...jezdívám do Hradiště za tátou :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jak jsem leštil,aneb jak jsem se přepočítal :D

Prarodiče přítelkyně odletěli na návštěvu rodiny do usa a mě napadlo udělat dědovi radost a trošku mu umýt auto...jenže po umytí zaprášeného auta jsem málem dostal infarkt. Lak byl v naprosto příšerném stavu a já si řekl, že si u něj šplhnu a trošku auto \"poladím\".Času byla fůra za 2 týdny se toho dá stihnout a stihnout jsem si myslel. Obcházel jsem auto a docela mě dostal pohled do interiéru-vono to má uvnitř kůži :D a i zadní sedačky jsou z kůže! :D Nepatrně jsem se zacítil trapně, když moje auto má jen polokůži a to jen ve předu :roll

Takže, do příletu zbývaly asi 2 týdny, tak jsem se do toho pomalu dal. Jenže časem bylo času míň a míň a termín příletu se blížil.Auto jsem dělával po práci takže se mi zrovna 2x nechtělo, ale řekl jsem si, že když jsem si to slíbil, tak to udělám...denně jsem makal 8-10h + práce na autě až do večera a pak jet domů. S tím tempem se to zdálo nekonečné...vůbec práce neubývala. V půli termínu jsem se nachladil a nebyl jsem schopný ničeho.Stálo to hodně přemlouvání-auto jsem dokončoval v sobotu pár hodin před jejich příletem zpět do Vídně. Nakonec jsem nestihl úplně vše a neudělal, jak jsem si původně plánoval-třeba tu kůži jsem chtěl vyčistit, ale čas byl proti mě :(

Auto bylo strojně vyleštěno,ošetřeny pneu a plasty,vyleštěny světla a \"umyté\" podběhy vapkou

Strašně mě zamnrzelo, že slunce zalezlo dřív, než jsem auto na benzínce dodělal :( Tak snad to děla vyveze až bude hezky a nafotím pořádně :)

Tak tady pár fotek z nekonečného poskakování kolem auta

snad se budou líbit ;)

detail špatného odlesku na povrchnu světla-milion škrábanců

f552.jpg

nekonečně škrábanců

sqs8.jpg

nekonečně škrábanců

zhydr.jpg

vyleštěný lak-děda docela koukal jak vlastně vypadá metalíza ve skutečnosti :D

47bn.png

hotový výsledek

wczf.jpg

hotový výsledek

o6fb.jpg

hotovo

sxi6.jpg

[Edited on 16/2/14 19:17 by joshiki]

[Edited on 17/2/14 20:11 by joshiki]

Odesláno

no byla to opravdu hrůza...unavený po práci jet k mojí a tam se hrát s autem do noci a další den znovu a znovu :D ale mám z toho auta opravdu velkou radost

Odesláno

Kolmi: díky moc

artin: Zelená se zeleným kotoučem hrubá je, proto zelenou používám se žlutým kotoučem. Mimochodem tvé album na rajčeti...pěkná práce :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

O víkendu jsem demontoval stěrač, protože mi strašně vadilo drnčení stěrače o sklo. Po vlezení pod autem jsem zjistit, že mi drnčí uchycená rezerva, tak jsem dotáhl šroub na fest, ale stejně rezerva půjde pryč a místo ní jen sprej. Za nějakých 16tisíc km co auto mám, tak jsem potřeboval rezervu jen 1x a to mi stejně nepomohla, jelikož jsem prorazil obě zadní gumy, takže tak. Zanedlouho na autě přibude reklamní nálepka, ale to až bude auto doleštěné uplně do posledního detailu. V nejbližší době objednávám letní pneumatiky, abych mohl nahodit konečně letní 16ky ouragany, které momentáně upravuju do lesku :aut Nevím jak ostatní, ale když mám stáhlé okénko protože je teplo, tak mám tendenci motor držet ve vyšších otáčkách a poslouchat :D

Odesláno

Juhůůů nové letní Pirellky jsou doma :mrk fotky už nepřidávám z důvodu zpoplatnění imageshack.us a rajče se mnou nemíní spolupracovat takže bohužel ;) rád bych se s váma o tu fotku podělil

Odesláno

Dneska zvážené 16\"ouragany a Pzero Nero195/45/16:

ouragan16\" 9,6Kg

Pzero nero nová 8mm 8,2Kg

Pzero nero jetá 4mm 7,2Kg

Takže 1mm vzorku asi váží 0,25Kg

Celkově 16\"ouragán s Pzero nero 195/45 váží 17,8Kg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...