joshiki Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 přesně takovou sestavu používám, kromě zeleného kotouče-kombinace zeleného kotouče a zelené pasty mi příjde na pug lak až moc účinná. [Edited on 25/1/14 09:39 by joshiki] Citovat
Rejty Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 ve zdibeh v peugeotu pouzivali jen zluty kotouč a nekdy modry....delal jsem se zlutou pastou na bílé 205.. a odreniny od klicu z 80.let zmizeli behem asi 30 vteřin... na jaře bych chtel udelat cele gti moje..co pouzivas za brusku??? makitu?? [upravil dne 26/1/14 13:13 od Rejty] Citovat
joshiki Odesláno 26. leden 2014 Autor Odesláno 26. leden 2014 pokud ti odřeniny zmizely během takové chvíle, tak jsi měl přiliš abrazivní kombinaci...pro zachování co největší vrstvy laku bys měl leštit dýl-tudíž méně abrazivní kombinace Šel jsem do makity 9227 hlavně kvůli záručnímu servisu co mám kousek(Brno) a pozáruční servis svedu sám(dělám prodejně se servisem de facto většiny profi značek), ale teď bych šel radši do DeWaltky...má lepší ergonimii,má regulátor s napsanýma otáčkama(makitá má jen číslice1-6) a myslím že je i lehčí. Pokud bys měl zájem tak bysme mohli dát někdy zcuka a pokecat...jezdívám do Hradiště za tátou Citovat
joshiki Odesláno 16. únor 2014 Autor Odesláno 16. únor 2014 Jak jsem leštil,aneb jak jsem se přepočítal Prarodiče přítelkyně odletěli na návštěvu rodiny do usa a mě napadlo udělat dědovi radost a trošku mu umýt auto...jenže po umytí zaprášeného auta jsem málem dostal infarkt. Lak byl v naprosto příšerném stavu a já si řekl, že si u něj šplhnu a trošku auto \"poladím\".Času byla fůra za 2 týdny se toho dá stihnout a stihnout jsem si myslel. Obcházel jsem auto a docela mě dostal pohled do interiéru-vono to má uvnitř kůži a i zadní sedačky jsou z kůže! Nepatrně jsem se zacítil trapně, když moje auto má jen polokůži a to jen ve předu Takže, do příletu zbývaly asi 2 týdny, tak jsem se do toho pomalu dal. Jenže časem bylo času míň a míň a termín příletu se blížil.Auto jsem dělával po práci takže se mi zrovna 2x nechtělo, ale řekl jsem si, že když jsem si to slíbil, tak to udělám...denně jsem makal 8-10h + práce na autě až do večera a pak jet domů. S tím tempem se to zdálo nekonečné...vůbec práce neubývala. V půli termínu jsem se nachladil a nebyl jsem schopný ničeho.Stálo to hodně přemlouvání-auto jsem dokončoval v sobotu pár hodin před jejich příletem zpět do Vídně. Nakonec jsem nestihl úplně vše a neudělal, jak jsem si původně plánoval-třeba tu kůži jsem chtěl vyčistit, ale čas byl proti mě Auto bylo strojně vyleštěno,ošetřeny pneu a plasty,vyleštěny světla a \"umyté\" podběhy vapkou Strašně mě zamnrzelo, že slunce zalezlo dřív, než jsem auto na benzínce dodělal Tak snad to děla vyveze až bude hezky a nafotím pořádně Tak tady pár fotek z nekonečného poskakování kolem auta snad se budou líbit detail špatného odlesku na povrchnu světla-milion škrábanců nekonečně škrábanců nekonečně škrábanců vyleštěný lak-děda docela koukal jak vlastně vypadá metalíza ve skutečnosti hotový výsledek hotový výsledek hotovo [Edited on 16/2/14 19:17 by joshiki] [Edited on 17/2/14 20:11 by joshiki] Citovat
joshiki Odesláno 17. únor 2014 Autor Odesláno 17. únor 2014 no byla to opravdu hrůza...unavený po práci jet k mojí a tam se hrát s autem do noci a další den znovu a znovu ale mám z toho auta opravdu velkou radost Citovat
artin Odesláno 21. únor 2014 Odesláno 21. únor 2014 Leštěnky 3M sou super. A jak si psal že zelená je hrubá, mě se vůbec nezdá. Občas bych potřeboval ještě hrubší . Já používám jen zelenou a pak modrou dokončovací. Taky je dobrá pasta Farecla G6, je to jednokroková pasta a leští taky moc pěkně. Tohel byla otázky asi 2 minut :-) http://artin1x.rajce.idnes.cz/Lesteni/#IMG_2519.jpg Citovat
joshiki Odesláno 21. únor 2014 Autor Odesláno 21. únor 2014 Kolmi: díky moc artin: Zelená se zeleným kotoučem hrubá je, proto zelenou používám se žlutým kotoučem. Mimochodem tvé album na rajčeti...pěkná práce Citovat
joshiki Odesláno 12. březen 2014 Autor Odesláno 12. březen 2014 O víkendu jsem demontoval stěrač, protože mi strašně vadilo drnčení stěrače o sklo. Po vlezení pod autem jsem zjistit, že mi drnčí uchycená rezerva, tak jsem dotáhl šroub na fest, ale stejně rezerva půjde pryč a místo ní jen sprej. Za nějakých 16tisíc km co auto mám, tak jsem potřeboval rezervu jen 1x a to mi stejně nepomohla, jelikož jsem prorazil obě zadní gumy, takže tak. Zanedlouho na autě přibude reklamní nálepka, ale to až bude auto doleštěné uplně do posledního detailu. V nejbližší době objednávám letní pneumatiky, abych mohl nahodit konečně letní 16ky ouragany, které momentáně upravuju do lesku Nevím jak ostatní, ale když mám stáhlé okénko protože je teplo, tak mám tendenci motor držet ve vyšších otáčkách a poslouchat Citovat
joshiki Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 Juhůůů nové letní Pirellky jsou doma fotky už nepřidávám z důvodu zpoplatnění imageshack.us a rajče se mnou nemíní spolupracovat takže bohužel rád bych se s váma o tu fotku podělil Citovat
joshiki Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 to jde? Vždyť to musí být uploadlé na npř imageshack nebo tak něco ne? Citovat
joshiki Odesláno 21. březen 2014 Autor Odesláno 21. březen 2014 Kolmi John díky moc já měl za to, že jsem to někdy zkoušel a nešlo to takže aktuální fotky: Nové pneu leštění disků Citovat
joshiki Odesláno 21. březen 2014 Autor Odesláno 21. březen 2014 Když se někdo nudí a umyje si kola:cool: trošku jsem načančal auto-ty černé plasty+mřížka už byly vybledné Citovat
joshiki Odesláno 22. březen 2014 Autor Odesláno 22. březen 2014 Dneska zvážené 16\"ouragany a Pzero Nero195/45/16: ouragan16\" 9,6Kg Pzero nero nová 8mm 8,2Kg Pzero nero jetá 4mm 7,2Kg Takže 1mm vzorku asi váží 0,25Kg Celkově 16\"ouragán s Pzero nero 195/45 váží 17,8Kg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.