Guest Sebastian Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Mam dotaz u mé 405 Mi16vx4 mám zadní nápravu celkem dost tvrdou takže při jízdě na delší vzdálenost je s toho člověk celkem dost vyskákanej!! Znamej mi říkal že je to nějakou tlakovou nádobkou (nějaká Bakule??) a že když ji vyměním tak to bude dobry, nevíte kde se ta nádobka nachází??? A co tak koštuje (stojí)??? předem díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rebik Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Problém je, že Torsen je typ diferenciálu Audi a torzní tyč je alternetivou pérování oprotï vynutým pružinám, takže nejdřív trochu jazykovědy... Nicméně 405 4x4 má zadní nápravu z Citroenu BX (a to se vyplatí-(( ) takže je hydraulická s pružící koulí (cca 1200 Kč), kterou je nutnou čas do času měnit - koupíš ji třeba v www.autobenex.cz. Problém je, že to nemusí být řešení problému, může být v háji korektor výšky, zadřené čepy ramen, prostě to odvez do servisu........... [upravil dne 5.8.05 Rebik] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts