Chuck14 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Měnil někdo záložní baterii v RT 4ce ? Pokud ano poradí mi ? Nulují se mi hodiny a datum. Citovat
Mike407 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 A ono ti to ukazuje, že je záložní baterie prázdná, když si to dáš zobrazit? Podle mě je tam jen kvůli tísňovému volání (např. v případě nehody) a s udržováním času nesouvisí. Pokud se ti nulují hodiny, aniž bys odpojil akumulátor, bude problém nejspíš někde jinde... Citovat
Chuck14 Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Ono se to dá někde zobrazit ? Tak na to jsem zatím nepřišel. Kde to najdu ? Citovat
pito.za Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Presne tak ta bateria tam nieje na udrziavanie casu. Citovat
Chuck14 Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 A na co tam tedy je ? Já myslel, že nea to aby se udržela paměť. Nicméně potřeboval bych poradit jak se k ní dostanu. Citovat
Mike407 Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Jak jsem psal výše, je tam na uskutečnění tísňového volání např. v případě nehody, kdy dojde k přerušení dodávky proudu od akumulátoru. Jak zobrazíš stav záložní baterie máš v manuálu na konci kapitoly \"schéma zobrazování\" (v manuálu pro 1. pololetí 2008 je to na straně 172). Podržíš na více než 2 sekundy tlačítko menu, zobrazí se ti nabídka a druhá volba je \"AUDIO/TELEPHONE DIAGNOSTICS\" a v ní je (mimo jiné) volba \"UNIT BACKUP POWER\" (stav záložní baterie). Já bych to asi neřešil, na normální funkci RTx to podle mě nemá vliv, i kdyby byla vybitá. Citovat
pito.za Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 No musis vytiahnut radio a baterka je umiestnena na boku. Citovat
Mike407 Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 A jen doplním, že doporučená cena v Peugeotu je zhruba 1290 Kč. Citovat
Chuck14 Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Díky zkusím a uvidím. Ale asi bude chybka jinde. Přijdu k autu, nejde dálka tak otevřu klíčem nastartuju, seřídím čas a datum a vše jede. Zastavím vše vypnu zamknu dálkou a je zamčeno. Pokud hned odemknu vše ok ale jak přijdu za delší dobu vše znova. Vypadá to jako baterka nebo nevím. Jen je divné, že normálně nastartuju. Citovat
Chuck14 Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Díky zkusím a uvidím. Ale asi bude chybka jinde. Přijdu k autu, nejde dálka tak otevřu klíčem nastartuju, seřídím čas a datum a vše jede. Zastavím vše vypnu zamknu dálkou a je zamčeno. Pokud hned odemknu vše ok ale jak přijdu za delší dobu vše znova. Vypadá to jako baterka nebo nevím. Jen je divné, že normálně nastartuju. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.