Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Len by stalo za to aj upozornenie k tym uzasnym super ovladacom. Ja som si ich tiez kupil a rozhodne to nedopadlo tak dobre ako sluboval predavajuci.. Povodne ovladace idu vytiahnut velmi tazko, castokrat sa osupe ta farba na nich ked to clovek taha von kliestami (mal som na tom uterak a gumene podlozky a aj tak sa mi z toho osupala farba tym tahom). bocne dva su relativne v pohode, ale ten stredny je problem. ten stredny je totiz omnoho zlozitejsie zlozeny ako ostatne dva. je tam totiz sada plieskov a ten ovladac je na to len \"nacvaknuty\" a dokopy to tvori ten stredovy mechanizmus ovladania otacok.. tym zatlacenim noveho ovladaca to cele rozpojis a moze sa stat ze ti tie pliesky padnu do vnutra celeho toho panelu a mas problem..... to sa stalo aj mne.. cize problem.. zacalo sa to cele pretacat, absolutne zblblo ovladanie otacok ventilatora a musel som to cele rozobrat. s tym ze rozoberanie tiahel je kapitola nervou sama o sebe.. dalsia vec je, ze tie nove ovladace su strasne tesne, a nesadli dobre a nesli zacvaknut dovnutra cize sa neotacali spravne, iba sa pretacali...

takze som skoncil v servise s novym celym ovladacim panelom klimy a kurenia.. 200eur.. riesil som to vymenou preto lebo mi aj nesvietila uz ziarovka a bol uz taky trochu osarpany ten panel, na niektorych miestach boli oderky farby. takze tieto ovladace NEODPORUCAM!! nestoji to za nasledne sarapatie s tym spojene.

Odesláno

Mozno som mal len ja taky smolny kus panelu ze to slo tazko vybrat z toho, a mozno aj smolne kusy tych ovladacov.. neviem.. ale proste to neklaplo tak ako som si predstavoval... ako su pekne, skoda ze sa mi to nepodarilo namontovat, ale znova uz si prsty popalit nechcem, takze to nechavam tak...

Odesláno

Potvrzuji, že jsem je koupil na eBay. Ale rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že jsem měl taky takové problémy. Ikdyž musím potvrdit, že po vyndání ovladače stupně foukání se mechanismus vevnitř panelu rozpadne. Ale neměl jsem problém s tím, dát to zase dohromady a všechno klaplo jak má! Ovladače se musí docvaknout tak aby fungovali dorazy a neprotáčeli se dokola. A jestli ti praskla žárovka? Stačí ji jen vyměnit. :D

Odesláno

Dnes jsem se pustil do zatmavení zadních bočních oken a zítra mě čeká ještě kufr. Určitě budou fotky. :)

Ještě fotka křidýlka (připravené na přilepení)

post-49229-14109631995712_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dneska přišly na řadu přední repro :aut

post-49229-14109632239795_thumb.jpg

Po zjištění, že originály fakt nestojí za nic, přišly na řadu okamžitě i zadní a vejškáče jsem musel vyndat.

post-49229-14109632256476_thumb.jpg

[upravil dne 12/7/13 23:24 od kubacer]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...