kubacer Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 Ten Parrot je hodně šikovné multimediální zařízení, nejen handsfree Parrot vyladěnej do stylu auta Citovat
safi1 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Kraasne svietia tie ovladace parrot je moc dobra vec ! Co to je za model prosim ťa ? Citovat
kubacer Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 Myslím, že svítí fakt dobře Model je MKI9200 Citovat
kubacer Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 Přidávám nějaké fotky z víkendu. Auto vykoupané a naleštěné Citovat
kubacer Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 A aby se neřeklo, tak ještě jedna s majitelem Citovat
Spangler Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Ty ovladace jsou super - kde se daji takove koupit? Citovat
Cinicman Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Na ebayi napr... je ich tam plnááááá... tá... http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=ac+knobs+peugeot+206&_sacat=0&_from=R40 Citovat
Saaw Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Len by stalo za to aj upozornenie k tym uzasnym super ovladacom. Ja som si ich tiez kupil a rozhodne to nedopadlo tak dobre ako sluboval predavajuci.. Povodne ovladace idu vytiahnut velmi tazko, castokrat sa osupe ta farba na nich ked to clovek taha von kliestami (mal som na tom uterak a gumene podlozky a aj tak sa mi z toho osupala farba tym tahom). bocne dva su relativne v pohode, ale ten stredny je problem. ten stredny je totiz omnoho zlozitejsie zlozeny ako ostatne dva. je tam totiz sada plieskov a ten ovladac je na to len \"nacvaknuty\" a dokopy to tvori ten stredovy mechanizmus ovladania otacok.. tym zatlacenim noveho ovladaca to cele rozpojis a moze sa stat ze ti tie pliesky padnu do vnutra celeho toho panelu a mas problem..... to sa stalo aj mne.. cize problem.. zacalo sa to cele pretacat, absolutne zblblo ovladanie otacok ventilatora a musel som to cele rozobrat. s tym ze rozoberanie tiahel je kapitola nervou sama o sebe.. dalsia vec je, ze tie nove ovladace su strasne tesne, a nesadli dobre a nesli zacvaknut dovnutra cize sa neotacali spravne, iba sa pretacali... takze som skoncil v servise s novym celym ovladacim panelom klimy a kurenia.. 200eur.. riesil som to vymenou preto lebo mi aj nesvietila uz ziarovka a bol uz taky trochu osarpany ten panel, na niektorych miestach boli oderky farby. takze tieto ovladace NEODPORUCAM!! nestoji to za nasledne sarapatie s tym spojene. Citovat
safi1 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Akurat ma prešla chuť to kupiť Inac pekna 206 kolesa fakt pekne ukazali [Edited on 19/6/13 13:19 by safi1] Citovat
safi1 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Tak aby sa mi to pokazilo ? A potom vymenit cely panel noo to mi neni treba teraz setrim na inu vecičku Citovat
Saaw Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Mozno som mal len ja taky smolny kus panelu ze to slo tazko vybrat z toho, a mozno aj smolne kusy tych ovladacov.. neviem.. ale proste to neklaplo tak ako som si predstavoval... ako su pekne, skoda ze sa mi to nepodarilo namontovat, ale znova uz si prsty popalit nechcem, takze to nechavam tak... Citovat
safi1 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Mas tie ovladace doma ? Pozeram ze si z Ba ze by som ich skusil ? Citovat
Saaw Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Ale kde, uz davno su niekde na smetisku alebo v spalovni. vydrbal som ich rovno do kosa nech ich ani nevidim. Citovat
kubacer Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 Potvrzuji, že jsem je koupil na eBay. Ale rozhodně nemůžu souhlasit s tím, že jsem měl taky takové problémy. Ikdyž musím potvrdit, že po vyndání ovladače stupně foukání se mechanismus vevnitř panelu rozpadne. Ale neměl jsem problém s tím, dát to zase dohromady a všechno klaplo jak má! Ovladače se musí docvaknout tak aby fungovali dorazy a neprotáčeli se dokola. A jestli ti praskla žárovka? Stačí ji jen vyměnit. Citovat
kubacer Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 Dnes jsem se pustil do zatmavení zadních bočních oken a zítra mě čeká ještě kufr. Určitě budou fotky. Ještě fotka křidýlka (připravené na přilepení) Citovat
kubacer Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 Jedna fotka zatmavených okýnek a křídla na autě [upravil dne 10/7/13 02:06 od kubacer] Citovat
kubacer Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 Tak dneska jsem se dostal k brzdičům Citovat
kubacer Odesláno 10. červenec 2013 Autor Odesláno 10. červenec 2013 Dneska přišly na řadu přední repro Po zjištění, že originály fakt nestojí za nic, přišly na řadu okamžitě i zadní a vejškáče jsem musel vyndat. [upravil dne 12/7/13 23:24 od kubacer] Citovat
kubacer Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Myslíte, že by šly dodělat mlhovky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.