Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar hosi, odisla mi spojka po 152 000 km aku spojkovu sadu odporucate pre 1.6 16v 80 kw mechanik mi povedal ze mam tam dat Valeo budem rad ak pomozete nech neni potom stym problem radsej priplatim ak to bude mat vyznam diks

Odesláno

LUK alebo VALEO, z tých dvoch som vyberal aj ja a nakoniec som zobral LUK ;) obidva sa ževraj dávajú do prvovýroby a že LUK je tvrdá tak to neverím, musí byť taká ako séria, nemôže byť tvrdšia :bojim SACHS je zbytočne drahá podla mna :) Ešťe som nemenil, ale mám ju už kúpenú :)

Odesláno

valeo sa davalo do prvovyroby... takže to čo stade odmontuješ to tam daš...keď chlapci kupuju spojky s najazdenymi ,,5 tisic,, a začne klzať po 30 tisic čiže vydržala 35 tisic tak sa neda tomu nezasmiať...kup hoci čo všetko je fajn :) samozrejme že su aj lepšie ale na 80kw by si aku chcel...chapeš..

Odesláno

diks :) vraj ako davaju v servise Valeo neni problem dokonca aj Sachs ze su tvrde a trhaju sa zaradom lanka potom, dufam ze to bola dobra volba :)

Odesláno

slysel jsem, ze Sachs vydrzi i malicko vyssi kroutak, ze jsou vhodne treba pro prechipovana auta....

Co je na tom pravdy, ale nevim.... Muze nekdo potvrdit/vyvratit?

Odesláno

Tak uz tam mam Valeo. Krasne sa radia rychlosti nic nezadrhava zabera viac od spodu ja len odporucam.

[upravil dne 30/5/13 04:01 od mitu]

[upravil dne 30/5/13 04:05 od mitu]

Odesláno

lozisko drelo o lamelu a citil som na spojke ako keby spojkove lanko o nieco suchalo. Na druhy den po nastartovani a stlaceni spojky chrcalo to a smrad neskutocny z toho. Spojkova sada 133e Valeo a robota 80e 6hodin roboty vraj.

[upravil dne 1/6/13 16:32 od mitu]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...