josef Posted April 9, 2002 Share Posted April 9, 2002 Vlastnim automobil Peugeot 405 SRDT(r.v.1993). Asi pred 14 dny za deste se mi nahle rozsvitila kontrolka ABS a zustala rozsvícená. Dalsi den ale zhasla. Deset dni vse bylo v poradku, az ted asi pred tremi dny se opet rozsvitila a sviti porad. V prirucce jsem se dozvedel, ze kontrolka musi po trech sekundach po nastartovani zhasnout. Nejedna se o zavadu na brzdach, ale na ABS. Prosil bych o radu? Take pry velice zalezi na cistote snimacu kol(0,5mm). Predem dekuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest petr Posted April 9, 2002 Share Posted April 9, 2002 Čistota je duležitá to je jasné,ale tvoje ABS potřebuje diagnostiku -tady těžko někdo mmůže identifikovat závadu-moje zkušenosti čistota 2% vzdálenost čidla-vzduchová mezera 10% vadné čidlo 80% jiné(relé ,vodiče ,konektory,motor)8% ještě čidla u 405 většinou přední Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts