Jump to content

Poradte s názvem pro podnikání

Guest MMMMM
 Share

Recommended Posts

Guest MMMMM

Chzel bych podnikat v tomto oboru

elektro - zapojovani rozvodu,oprava el.rozvodu apod

PC - oprava PC,instalace,odvirování atd.(SF+HW)

zaškolování a zaučování na PC apod.

Nevim jak to nazvat vše do jednoho nebo par slov.

Myslim tim pro nazev firmy,internetovych stranek atd.

Muzete mi poradit, existuje nejaky termin na tyto cinnosti.Diky vsem

neco jeko ElectroComp ? ;)

No jestli to delas na zivnostak tak je nejlepsi jmeno ne?

Jinak bacha na to - PC servis je vazana zivnost ale jako elektrikar bys to mel splnovat.

A to skoleni je myslim taky vazana cinnost ale to mozna kecam

Na me osobne pusobi nejlip nazvy firem s jmenem protoze to pusobi jako ze maji tradici ... napriklad Ford ze ano :)

Guest MMMMM

No jestli to delas na zivnostak tak je nejlepsi jmeno ne?

Jinak bacha na to - PC servis je vazana zivnost ale jako elektrikar bys to mel splnovat.

=============

Abych mohl podnikav v Elektro musim mit vyhl.50/paragraf 8.Zkoušky na to budu delat v listopadu.To jsi timto myslel vazana cinnost

Prosim jeste o dalsi navrhy

termin pro tyto cinnosti je: servisni technik

pro PC veci doporucuji vetev:

94. Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

- poskytování užití software

- implementace software

- pronájem software

- rozmnožování počítačových programů

- poradenství v oblasti software

- poradenství v oblasti hardware

- poradenství v oblasti komunikací a počítačových sítí

a pokud budes delat i site:

96. Zpracování dat, služby databank, správa sítí

- zpracování dat

- služby databank

- správa sítí

- ..... (další činnosti)

pro kurzy:

112. Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

- pořádání kurzů (uvést oblast, na kterou je kurz zaměřen)

- pořádání seminářů a školení

- ..... (další vzdělávací akce)

pokud budes mit kopirku nebo neco tisknout:

95. Kopírovací práce

- rozmnožování kopírovacími stroji nebo počítačovými tiskárnami na podkladě tiskové předlohy

- potisk materiálů tamponovým tiskem

- ..... (jiná obdobná činnost)

[upravil dne 4.8.05 lampa]

Nazov firmy musi byt lahko zapametatelny a neutralny. Z nazvu firmy nemusi byt hned jasne, co ta firma robi, ked na tom nebudes trvat, tak sa Ti hned otvoria nove moznosti :). Mimochodom to ElektroComp sa mi zda kostrbate. Skus nieco ako Strom, Trava, Krava, Zajac :D. Potom skus niektore pismenka zmenit.... Sirom, Treva, Wrava, Pajac :D Hned Ti pride tolko veci na rozum...len sa odviaz!

A jestli chceš vypadat světově, taxe pojmenuj AAA Elkomp Praha a ke každýmu opravenýmu kompu dávej zámek řadící páky zdarma a certifikát o jasném původu dat na ukradeném HDD. Reklamační řád tiskni fontem AAA_Auto_Praha.ttf což je Ariel velikosti 4 body.

Do roka ti buď vypálej kvartýr, nebo budeš mít statisíce spokojených zákazníků...

To víš...podnikání je loterie o štěstí a každej začátek je těžkej.

Mimochodem, už teď mi dlužíš 10% z obratu za nápad. :aut:aut:aut

Guest MMMMM

Je fakt ze nazev firmy nemusi byt stejny jako obor podnikani ale porad me nic nenapada,tu internetovou stranku budu mit asi na web zdarma a jedna z domen je www.xxx.kvalitne.cz, tak aby to s tim paslo,nebo jine veby ale ten wz je asi nejlepsi,co myslite.

No napady se klidne mohou hrnout.

Zatim nema cenu investovat do domeny jineho radu.Diky vsem zatim

2 mmmmm: kup si radeji domenu (bud .com - levnejsi, nebo .cz - drazi) pusobi to rozhodne lepe nez nejaky email ssss@email.cz nebo seznam.cz atd...

hosting (musis mit nekde ale zaznam v dns) (sluzba, ktera je bud zadarmo nebo stoji cca 100kc/mesicne) a hosting se da zaridit taky docela levne nebo zadarmo, zalezi co pozadujes (db, sckriptovaci jazyk, javu nebo dalsi blbosti)

Tak jeste k te domene:

Ja to udelal tak, aby me to vyslo co nejlevneji a pritom to bylo dostatecne funkcni :-)

1. Na http://www.forpsi.com/ jsem si zaregistroval domenu a zaplatil na 10let dopredu. PSI maji vyhodu, ze jsou nejlevnejsi (ktere jsem nasel).

2. Protoze Forpsi maji caste vypadky a ve freehostingu (zadarmo) spoustu omezeni, preregistroval jsem domenu na http://www.hostingzdarma.cz/ - tam poskytuji mnohem lepsi sluzby zdarma, dokonce vic, nez na Forpsi je placene.

3. Pri prechodu jsem musel prodlouzit registraci domeny o jeden rok (jsou drazsi nez Forpsi), mam tedy domenu zaplacenou na 11 let dopredu a diky prvnim deseti letum zaplacenym u forpsi me to vyslo na \"par\" korun. Proto se nevyplati si registrovat domenu hned u hostingzdarma.

4. Pokud se nekdo k tomuto postupu rozhodne, musi pocitat s tim, ze u Forpsi je potrema vydrzet jeden mesic a ze behem prevodu domeny bude chvili mimo provoz. Proto to doporucuji vse provest s predstihem, aby se navstevnici zbytecne nerozcilovali...

Ten ElectroComp byl vtip :super

Jinak cinnost na zivnostak vazana znamena ze musis dolozit ze splnujes podminky vydani ZL.

U tech pocitacu je to myslim kreome 50ky \"urovne\" myslim 6 (uz si to nepamatuju ... uz je to dloooouho co jsem delal 50ku) taky dva roky praxe.

• 1 month later...

Chlapy nechci otravovat ale fakt jsem nic nevymyslel, nevim jestli mam vymyslet nazev ze ktereho je jasne o co jde nebo nejaky neutral. Takovy to fa.Novák a synove to se mi noc nelibi. Takze oteviram diskusi znovu a prosim o pomoc a rady. Cokoli co vas napadne. Diky vsem