kveton Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Dotazek, uz jste nekdo vyndaval budiky z 206ky? potreboval bych se tam dostat, ale nevim jak je vyloupnout. Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabicka Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ja je vyndavala.... musis chytnout domecek nahore... spodni cast podebrat klinem (ja to delala sroubovakem)... a uvidis, nejak to pujde... pak odpojis budiky... ty jsem i rozebirala - tak mam pokracovat nebo ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kveton Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Diky moc za rady, ale ted o vikendu jsem se s tim popral a delal jsem to tak jako ty a slo to vcelku bez problemu. A dokonce uz funguje vsechno co ma!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 ahoj, mám model z 2003 a mám novější typ budíků, žárovky zezadu vidět nejsou, jsou součástí budíků, rozdělával to už někdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zafon Posted April 1, 2007 Share Posted April 1, 2007 hu huu, co ty novější budíky, rozdělával to někdo? myslím ten celek, ne jejich vydělání ven ( to je stejné jako u starých) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlina23 Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 jj je to stejné, a žárovky tam opravdu neuvidíš jsou tam smd led diody . změna podsvícení je tedy pěkně otravná a celkem složitá práce. já ji dodělal ted, ale za ten výsledek a námahu to stálo. Také orig rádio s cd sem předělal podsvícení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlina23 Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Pokud by někdo chtěl změnit barvu podsvícení u svých MUX budíků (bez žárovek = smd led diody) a radia s cd prehravačem, tak pište na e-mail a nebo telefon: 607577107 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlina23 Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts