raa Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Zdar, prelozil jsem z německého manuálu od svýho auta (rv 1997) popis pojistkové skříně, který chtěl Kubis. Pojistková skříň pod volantem F1 10A Napájení autorádia F2 5A Časování – otevřené nebo špatně zavřené dveře – měřič rychlosti – kontrolky sdruženého přístroje F3 - Nepoužito F4 5A Parkovací světla vpravo vzadu karoserie- parkovací světla vlevo vzadu výklopné dveře – parkovací světla přívěs – parkovací světla vlevo vpředu F5 10A Relé ventilátoru – vypínač klimatizace – tlakový spínač/držák(?) – dobíjení od běžícího motoru F6 10A Kontrolky bezpečnostního zamykání F7 20A Klakson – přívěs F8 30A F25 – F15 F9 5A Parkovací světla vpravo vpředu – kontrolka parkovacích světel – parkovací světla vzadu vlevo karoserie – parkovací světla vzadu vpravo výklopné dveře – osvětlení registrační značky F10 30A Nepoužito F11 30A Vypínač spouštěče zadních oken – motor spouštěče zadních oken – blokování spouštěče zadních oken F12 10A Couvací světlo – zámek volantu – diagnostika – kódovaní imobilizéru – řídící jednotka ABS – vstřikování – startér – airbag – pyrotechnický napínač bezpečnostních pásů F13 30A Nastavení levého předního sedadla F14 30A Nastavení pravého předního sedadla F15 20A Centrální zamykání – časování – relé spouštěče oken + střechy F16 20A Zapalovač cigaret vpředu a vzadu F17 15A Kladný pól zapalování – zámek volantu – Bitron řídící jednotka (?) – relé vypínání kompresoru – odpojovací relé motoru F18 10A Zadní mlhovky + kontrolka F19 5A Parkovací světla – osvětlení sdruženého přístroje – regulátor jasu – palubní počítač – zvukový varovný signál F20 30A Klimatizace F21 20A Vyhřívání sedadel – vypínač vyhřívání sedadel F22 20A Zadní stěrač – el. ovládání zadních větracích oken F23 15A Vypínač vyhřívání sedadel – vyhřívání zadního skla – časovač vyhřívání zadního skla F24 30A Vypínač předního stěrače + ostřikovače – motor stěrače – cyklovač stěrače F25 5A Klávesnice imobilizéru – palubní počítač – hodiny + parkovací světlo – pamě? rádia a klimatizace – dálkové ovládání F26 15A Přerušovač blikačů – varovná světla F27 30A Vyhřívání zadního skla a zrcátek F28 15A Vypínač spouštěče oken + nastavení zrcátek – řídící jednotka centrálního zamykání – spínač brzdových světel – brzdová světla – kontrolka opotřebení brzdového obložení – kontrolka dobíjení ve sdruženém přístroji (dobíjení od běžícího motoru) – řídící jednotka impulsního spouštěče oken – elektrická zrcátka F29 30A Relé předního spouštěče oken – relé impulsního spouštěče oken – vypínač spouštěče předních oken – motor spouštěče předních oken – řídící jednotka impulsního spouštěče oken – posuvná střecha F30 15A Infračervené dálkové ovládání – vypínač varovných světel – akustická signalizace zapnutých světel – osvětlení skřínky před spolujezdcem – autotelefon – světla na čtení Pojistková skříň v motorovém prostoru FM1 20A Kladný pól přívěs FM2 20A Palivové čerpadlo FM3 - Nepoužito FM4 - Nepoužito FM5 10A Autotelefon FM6 10A Vstřikovací jednotka (+XU10JCTE) FM7 - Nepoužito FM8 - Nepoužito FM9 25/30A Ventilátor motoru 120 nebo 180 W – relé ventilátoru motoru FM10 30A Ostřikovač světel – relé předních mlhovek FM11 30A Nepoužito FM12 5A Časovač stěračů světlometů FM13 15A Vyhřívání lambda sondy FM14 30A Čerpadlo ABS FM15 30A/40A První ventilátor/dmychadlo (?) FM16 30A/50A Ventilátor motoru 300 nebo 450 W – relé Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ahoj,moc díky za \"pojistky\".z tohoto vysleduju i co všecko v tom autě je.Ještě jednou dík P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raa Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 dneska jsem zjistil, ze na spodní straně víčka pojistkové skříně v motoru je popis pojistek a relé - sice ne moc přehlednej, ale je tam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Včera jsem měl dole přední kapotu (rezne rantl - ošetřeno)a díval jsem se po pojistkách v motorovem prostoru.Viditelně nic - a jestli jsou pod nějakým krytem,měl by tam vést nějaký svazek drátů.Vlezl jsem i pod auto a kromě kapajícího oleje z převodovky a mazutu od rozvoďáku taky nic.Budu pátrat dál.P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 Ahoj,je třeba si zvyknout na \"architekturu\" frantíků.Skříňka objevena,to,co jsem považoval za hadice,byly svazky drátů v hadici.Ale ani v motoru,ani pod volantem nebyly na víčcích žádné popisky.Takže seznam výše uvedený - ještě jednou díky.P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raa Posted August 14, 2005 Author Share Posted August 14, 2005 Původně zaslal: Kubis Ahoj,je třeba si zvyknout na \"architekturu\" frantíků.Skříňka objevena,to,co jsem považoval za hadice,byly svazky drátů v hadici.Ale ani v motoru,ani pod volantem nebyly na víčcích žádné popisky.Takže seznam výše uvedený - ještě jednou díky.P806 Ja nevim, delal jsem drobnou udrzbu motoru v ruznych modelech Peugeotu a zda se mne, ze v P806 je motor poskladany jeste docela pekne. Ke vsemu, co potrebujes pripadne opravit opravit po ceste, dobre muzes. Clovek se aspon nemusi moc nakladet dopredu... Prekazi jenom velky vzduchovy filtr a co fakt nechapu, je ta trubka sani tvarem do \"U\", za kterou je schovana prakticky cela hlava motoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubis Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Ahoj,ta architektura mě napadla proto,že dráty jsou pěkně v hadici a ne ve svazku opatlaném hadrem jako ve škodovce,a že jsem musel povolit držák baterie a potom šlo víčko pojistek v motorovém prostoru už bez páčení vyndat.Baterka asi není originál(50Ah),protože na každou stranu má asi deset cm místa.Já si zvyknu,jak jsem už uvedl u \"ventilů\".P806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pytlak5 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 mne so to usporadani motoru vubec nelibi, cokoliv chces opravit je hruza, clovek aby kvuli tomu tahal motor ven nebo aby mel pracky sestkrat zalomeny. Napr. vymena svicek, vubec na to neni videt, vymena rozvodovyho remene, to je tesnota na desetiny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 sice hodne stare tema ale prosim o pomoc, nektery z byvalych majitelu meho vozu udelal do krytu pojistek v motoru diru cast \"schema\" videt jde ale cast vubec byl by nekdo ochotny to vyfotit a postnout to sem ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Máš to v instrukční knížce. Pokud ji nemáš, vyfoť aspoň to, co máš. Provedení pojistek je mnoho a když ti někdo bude chtít pomoct, tak mu to pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 v knizce Citroen to schema pojistek sice je ale ne schema rele (mam evasion) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Z tvého příspěvku není jasné, co potřebuješ vyfotit. Já jsem pochopil, že potřebuješ vyfotit kryt, na kterém je nějaké schema, protože ho máš zničený a nečitelný. Tak potřebuješ vyfotit vnitřek, pojistky a relátka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 jo kryt v navodu k obsluze sice je to rozlozeni pojistek a rele rozkresleno ale popsane jsou jen pojistky tak sem zase pochopil tvoji odpoved jinac tady je foto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 panove (damy) nikdo nic ?? vzdyt staci jen zvednout kapotu a blejsknout to - stejne by jste meli obcas pod tu kapotu vlizt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hafity Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Tu kapotu budu otvírat až za 10 dní. Musím kvůlivá tomu vycouvat z garáže.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Idem na to mam tiez Evasion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan2 Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Staci takto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havlicek.Lukas Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 R6 ostrik svetel - diky to nemam takze nezapojeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewena Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 cago,muze mi nekdo zakrouzkovat ktera pojistka v motoru je na abs? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajara Posted March 7, 2022 Share Posted March 7, 2022 úplně vlevo zelená 30A, pokud se nemýlím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts