Hadra Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Zdárek, mám dotaz. Máte zkušenost s reklamací náhradního dílu? ( spojky ). V servisu ( u známého ) mi měnili spojku. Je celá komplet vyměněná i s ložiskama, ale zjistil jsem, že hvízdá ložisko. Tudíž jsem se domluvil v servisu a mám to dovézt na reklamaci. Teď se mi jedná o to: platí u reklamace tohoto druhu 30-ti denní lhůta nebo ne? To by znamenalo, že auto bude max 30 dní stát, což je dost v prdeli... Díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Pokud sou solidní tak ti snad dají náhradní. Ikdyž můžou říct, že to pošlou na posudek 30 dnů, byli by to pěkní *****. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Driver Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Myslím si že v případě reklamace opravy tohoto druhu takhle postupovat nebudou pokud je to slušný servis. Prostě si s nima dohodni den kdy budou mít čas na tvoje auto, ráno jim to dovez a odpoledne to musí mít hotový. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 kamarád takhle 3. nebo 4. týden jezdí do práce busem, protože musel reklamovat kotouče... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadra Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 slušnej servis to je, je to kamarád, ale chlap co má 50 let, žádnej hejsek. Auto mi opravuje vždycky on.No já doufám, že to bude co nejrychlej, protože 3-4 týdny, to je na ránu do palice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts