Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ABS 307


telesystem

Recommended Posts

ahoj neviete mi poradit s abs na 307.počas jazdy sa mi vyplo abs.Na testery v Peugeote povedali,že je chyba v čidle.Po vymena čidla a vymazani s chybových hlásení,abs stále svieti.Odporučili mi že chyba je v kabeláži a treba rozobrat skoro celý interiér auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se stalo vloni, že se rožla kontrolky ABS, brzdilo to normálně, tak jsem čekal co bude. Pak mi to nedalo, a nechal jsem udělat diagnostiku. Byl prý špatný snímač otáček v LZ kole. Mechanik ale zrovna jistý hlas neměl. Od jiných jsem se dozvěděl, že to může taky jen nějaká nečistota ve snímači. Po výměně a výmazu to dalo chvíli pokoj. Asi za měsíc se rozsvítilo na palubce skoro všechno, včetně stop. Nechal jsem to vykvasit, nikde nic neteklo, brzdilo to, tak co. Asi po týdnu jsem na svého Jeana rozzlobil a po nastartování jsem zprudka dupl na pedál brzdy, kontrolky pozhasínaly, hlášení chyb v diagnostice negativní, a od té doby je po ptákách a vše funguje jak má.:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U 307 jsou nejčastější problemy s konektorem u ABS jednotky, který je vyhnilý.Pokud se to hned neřeší dojde k vyhřátí a totálnímu zapečení tohoto kabelu v délce až 30cm. To je potom průser, protože konektory se nedají sehnat, jsou atypické a ve většině případů se to řeší novým svazkem za 16.000 kč. Určitě se najde mechanik, který to poléčí, al je to hrozná práce a výsledek nejistý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...