vilíkw Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 zdravim, obracím se na Vas s dotazem a případnými postřehy a zkušenostmi s funkcí pravé poloosy. Asi před měsícem jsem ji měnil protože jsem se domníval že je vadná, koupil jsem teda novou SKF. A nyní problem, při větší zátěži zatáčení vpravo se ozývá zvuk jako kdyby kolo přejíždělo nerovnosti, myslím si že zvuk přichází od vnitřního kloubu poloosy. Zkoumal jsem názory na internetu a třeba Felicie má na poloose závaží, které by mělo tlumit vibrace. A ještě jeden postřeh, jel v Peugetu 205 a nic žadné bouchání, tak jsem se kouknul jak vypadají poloosy, obě stejně dlouhé. Můj názor je že chtěli asi ušetřit, dík za případné názory. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 to jako odešla nová poloosa po měsíci? podle toho, jak plantáš páté přes deváté bych doporučil servis, nebo mechanika--je to obvykle levnější než kupovat díly pokus-omyl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.