MJSytic Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 Tak po uspěšné úpravě, aby lépe hrály (stejně nahlas, jako tuner) kazety se mi po*rala kazetová mechanika:grr Vložil jsem kazetu poslouchal a po vypnutí rádia už jsem jí nevyndal. Po vyndání rádia a naslednému sundání krytu se na mě vysypalo asi 5 kousků umělé hmoty. Předal jsem to "odborníkovi", který mi dělal tu úpravu a diagnostika je jasná. Mechanika dosloužila. (Fakt jsem si jí užil - asi 15min. poslechu cestou do práce) Oprava nemožná, pouze výměna kus za kus. Na vrakovištích se semnou vůbec nebavili. Prodají pouze celé radio cca za 1500-2k :grr Nepřebývá Vám náhodou někomu z Vás tento typ rádia, popř jeho kazet mech.? Díky, MJS Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Tak problém je vyřešen Mám opravenou kazet. mechaniku a navíc mi tam přidělal i \"Line-in\", takže tam můžu píchnou MP3 přehrávač a ... Takže spokojenost Citovat
Dave_k Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 To mě řekni odkud Ti ten Line-in vypíchnul. Já jsem tam místo nenašel. Citovat
mk405 Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 nejspíš z desky tesně před zesilovačem a cinče ma na kablíku Citovat
Dave_k Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Právě potřebuju přesný místo. Brácha to hledal a nenašel žádný místečko. Citovat
MJSytic Odesláno 9. srpen 2005 Autor Odesláno 9. srpen 2005 Ano, mám vzádu ty dva cinče. Na to jsem napojil redukci na Jacka (nebo jak se to píše) a vyved jsem to do toho šuplíčku, co mám místo centrálního displaye. Aspoň ho teď pořádně využiju na odkládání MP3playeru. Já čoveče nevím, kde to napojil, ale možná vám pomůže, jak to funguje. Pustím rádio a buď hraje tuner nebo kazeta, to je jedno, tak když odklopím ty dvířka, tak to přestane hrát (není slyšet zvuk na displayi svítí stanice popř. \"tape\") a hraje to přes ten vstup. To přepínání není zrovna úplně dokonalý asi se to dalo vymyslet na nějakej čudl, nebo tak, ale mě to zase až tak neva, páááč hlavní je, že to hraje bez šumu-prskání atd., a taky je dobrý, že na tom rádiu se vlastně vzhledově nic nezměnilo, což je taky Citovat
Dave_k Odesláno 9. srpen 2005 Odesláno 9. srpen 2005 To by chtělo asi nějaké foto rozdělanýho rádia. Já mám akorát upravenou tu hlasitost rádio vs. kazeta. Citovat
MJSytic Odesláno 10. srpen 2005 Autor Odesláno 10. srpen 2005 No tu on mi udělal taky, to bylo před tím, než se mi to celý po No abych řekl pravdu, tak se mi do toho nechce moc montovat, páááč jsem fakt happy, že mi to šlape a že jsem tam ty kabely všechny narval. Ale co bych pro vás neudělal Zkusím se na to ve čtvrtek mrknout a udělat foto. Snad se mi to povede a vám to s bráchou pomůže Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.