Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, nemá prosím niekto skúsenosť s tým, či sa dá nastaviť superuzamykanie tak, že sa auto automaticky superuzamkne? Ak tomu správne chápem, aby sa superuzamykanie aktivovalo, teda, aby sa po vniknutí do vozidla auto nedalo otvoriť zvnútra, je potrebné ho dva krát zamknúť, teda 2x stačiť gombík na ovládači.

Príde mi to ako úplna hovadina, veď predsa superuzamykanie mám na to, aby som ho používal hneď keď auto zamknem a nie aby som po každé mačkal gombík 2x :roll

V servise mi povedali, že to nastaviť nejde :bacha čo ma teda rozhodne neuspokojilo..

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,

mne včera odovzdali auto, teda auto mi odovzdala krásavica a presne toto mi hovorila, ako píšeš ty.

No ale to je proti logike, veď na Fábii aj Oktávii, ktorú som mal pred 508 to bolo presne tak, že keď si zamkol,

bolo to \"superuzamknuté\" a potom keď som stlačil ešte raz zamykanie sa povolili vnútorné klučky a dalo sa otvoriť aj zvnútra.

Podla mňa je to tu tak isto, len to dakto domršil v manuáli alebo kde, lebo je nezmysel aby si dva krát zamykal respektíve čakal pri klučke 5s a potom zas zamkol.

No a dočítal som sa v manuáli k 307 (lebo som toto gúglil) že to je presne opačne:)))

Odesláno

Na Astre G 2006, to bolo tak, ze po zamknuti sa este raz zamklo a odstavilo vsetky poistky na dverach, cize ked bolo otvorene okno a chcel si otvorit za poistku na dverach, nic sa nedialo, proste bolo zamknute.

Odesláno

Je to presne ako pise manual. Dnes som to odskusal s otvorenym oknom, takze jedno zamkunutie, klucky funguju (aj poplasne :) a dve zamknutia znefunkcnia vnutorne klucky...no skoda ze to neni naopak..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...