Jump to content

Jak vyřešit spaní ve 106?

Trundik
 Share

Recommended Posts

Původně zaslal: Jirkap

Cože? :o To se někdo zbláznil ne? Za takové peníze? A ještě k tomu, vydrží to střecha? Má maximální zatížení 50kg, ne? :)

To bych si taky jak už psal John koupil raději přívěs ;)

A utáhla by ta 106 ten přívěs?

Já bych řekl, že to s nosností té střechy nebude tak horký. Kdyby ta bouda byla přímo položená na střeše, tak to asi znát bude, ale vzhledem k tomu, že se (podle fotek) dává na zahrádku, hmotnost té konstrukce + hmotnost osob se rozloží a neviděl bych v tom větší problém.

Na zahrádce Trabantu jsme jednou převáželi 6m železná vrata o hmotnosti zhruba +/- 400 kg a v pohodě to šlo. Jeho výhoda ovšem byla v listových pérech, klasický pružinový by se dávno stáhly a netlumili by ani prd. :aut:aut:aut Jóó starej dobrej Trábik!! :roker

Původně zaslal: Operator

Původně zaslal: Jirkap

Cože? :o To se někdo zbláznil ne? Za takové peníze? A ještě k tomu, vydrží to střecha? Má maximální zatížení 50kg, ne? :)

To bych si taky jak už psal John koupil raději přívěs ;)

A utáhla by ta 106 ten přívěs?

A ty myslíš, že ne? ;) já myslím, že to utáhne, zase to nějak moc těžké není, ale spojka asi dostane na zadek ;)

No těžko říci jestli to střecha unese… na něco musí být stavěná, ale na 4 lidi a tu konstrukci myslím, že to není dobrý nápad.

No já rozhodně si to kupovat nebudu ;)