Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedete někdo na tuning sraz do Mimoně?Mohli by jsme se srocnout k sobě Já už jedu vpátek a místo bych zajistil.Popřípadě se mohou přidat i ostatní Peugeoti.

Odesláno

205kář nejsem ale do Mimoně asi opět tradičně pojedu. ;);)

Jinak co se týká toho místa tak to zkus ja jsem už od tohodle zajištování a domluvy opustil.Protože vždycky se přihlásí že přijede spousta členů i nečlenů a nakonec je nás tam pár. Ale klidně to zkus. Třeba budeš mít štestí.

Odesláno
Původně zaslal: Chip

já teda taky nemam 205ku ale do mimoně jedu.

a tusis kde priblizne budes stat?

:aut

To ještě nevím,záleží natom kolik lidí už tam bude předemnou.Ale určitě se najdeme,ja budu mít bílej altán s nápisem JEPE AUTOTUNING takže kdo bude chtít může se přidat.

Odesláno
Původně zaslal: Crack

tak nahodte fotky čím jedete:super

Myslím že já fotky nahazovat nemusím mě a moje auto zná už vetšina aktivních členů. ;);)

Odesláno

John::papa jo jo to jo:D ale aspon mě konečně někdo moh říct jak se sem vkládá ta fotka:grr a jak se dělá ta citace;)...já bych chtěl hlavně vidět ty 205ky co tam jedou a který sem neviděl:P

Odesláno
Původně zaslal: Crack

John::papa jo jo to jo:D ale aspon mě konečně někdo moh říct jak se sem vkládá ta fotka:grr a jak se dělá ta citace;)...já bych chtěl hlavně vidět ty 205ky co tam jedou a který sem neviděl:P

Citace se dělá že klikneš vpravo nahoře u odpovědi toho koho chceš citovat na quote a je to a píšeš.

A fotky se vkladají bud přímo na stránku (vše dohromady)

www.peugeot-club.cz

a nebo přes odkaz : (taky bez mezery)

klik

Davám to s mezerama aby jsi viděl jak to má být.

[upravil dne 4/8/05 John]

Odesláno

já jen doplním že: fotky musíš mít uložené někde na netu a pravím tlačítkem přes vlasnosti zjistíš adresu obrázku a ta musí začínat http... (nestačí www) a končit ... .jpg (nebo jiná koncovka obrázku) vše co je navíc za jpg umaž :super

Odesláno
Původně zaslal: mk405

já jen doplním že: fotky musíš mít uložené někde na netu a pravím tlačítkem přes vlasnosti zjistíš adresu obrázku a ta musí začínat http... (nestačí www) a končit ... .jpg (nebo jiná koncovka obrázku) vše co je navíc za jpg umaž :super

Díky za doplnění ;);)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak se nám to blíží v pátek vyrážíme,jo a beru taky plynoví vařič takže kdo bude chtít kafíčko nebo něco jiného je tu možnost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...