Jepík Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Jedete někdo na tuning sraz do Mimoně?Mohli by jsme se srocnout k sobě Já už jedu vpátek a místo bych zajistil.Popřípadě se mohou přidat i ostatní Peugeoti. Citovat
Crack Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 jj určitě jedu,kámoš s 205kou taky:papa tak něco vymysli a bude!!!jinak jede i kámoš se 106kou:P:mrk Citovat
JimV Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 Na Mimoňský války asi zajedu, jelikož jsem z Mimoně. Koupil jsem 205 a pomalinku ji začínám měnit. Citovat
John Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 205kář nejsem ale do Mimoně asi opět tradičně pojedu. ;) Jinak co se týká toho místa tak to zkus ja jsem už od tohodle zajištování a domluvy opustil.Protože vždycky se přihlásí že přijede spousta členů i nečlenů a nakonec je nás tam pár. Ale klidně to zkus. Třeba budeš mít štestí. Citovat
Jepík Odesláno 3. srpen 2005 Autor Odesláno 3. srpen 2005 S těmi lidmi máš pravdu.Už jse se o tom několikrát přesvědčil ale za pokus to stojí. Citovat
Chip Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 já teda taky nemam 205ku ale do mimoně jedu. a tusis kde priblizne budes stat? Citovat
Jepík Odesláno 3. srpen 2005 Autor Odesláno 3. srpen 2005 Původně zaslal: Chip já teda taky nemam 205ku ale do mimoně jedu. a tusis kde priblizne budes stat? To ještě nevím,záleží natom kolik lidí už tam bude předemnou.Ale určitě se najdeme,ja budu mít bílej altán s nápisem JEPE AUTOTUNING takže kdo bude chtít může se přidat. Citovat
John Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Původně zaslal: Crack tak nahodte fotky čím jedete:super Myslím že já fotky nahazovat nemusím mě a moje auto zná už vetšina aktivních členů. ;) Citovat
Crack Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 John: jo jo to jo:D ale aspon mě konečně někdo moh říct jak se sem vkládá ta fotka:grr a jak se dělá ta citace;)...já bych chtěl hlavně vidět ty 205ky co tam jedou a který sem neviděl:P Citovat
John Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Původně zaslal: Crack John: jo jo to jo:D ale aspon mě konečně někdo moh říct jak se sem vkládá ta fotka:grr a jak se dělá ta citace;)...já bych chtěl hlavně vidět ty 205ky co tam jedou a který sem neviděl:P Citace se dělá že klikneš vpravo nahoře u odpovědi toho koho chceš citovat na quote a je to a píšeš. A fotky se vkladají bud přímo na stránku (vše dohromady) a nebo přes odkaz : (taky bez mezery) klik Davám to s mezerama aby jsi viděl jak to má být. [upravil dne 4/8/05 John] Citovat
mk405 Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 já jen doplním že: fotky musíš mít uložené někde na netu a pravím tlačítkem přes vlasnosti zjistíš adresu obrázku a ta musí začínat http... (nestačí www) a končit ... .jpg (nebo jiná koncovka obrázku) vše co je navíc za jpg umaž Citovat
John Odesláno 4. srpen 2005 Odesláno 4. srpen 2005 Původně zaslal: mk405 já jen doplním že: fotky musíš mít uložené někde na netu a pravím tlačítkem přes vlasnosti zjistíš adresu obrázku a ta musí začínat http... (nestačí www) a končit ... .jpg (nebo jiná koncovka obrázku) vše co je navíc za jpg umaž Díky za doplnění ;) Citovat
Jepík Odesláno 4. srpen 2005 Autor Odesláno 4. srpen 2005 Beru sebou gril takže si můžeme hodit něco na rošt. Citovat
Jepík Odesláno 23. srpen 2005 Autor Odesláno 23. srpen 2005 Tak se nám to blíží v pátek vyrážíme,jo a beru taky plynoví vařič takže kdo bude chtít kafíčko nebo něco jiného je tu možnost. Citovat
Proky Odesláno 23. srpen 2005 Odesláno 23. srpen 2005 To vypadá zajímavě, když seženu lidi tak bych i dorazil sice nemám 205 jen 306, ale podívat bych se chtěl. A fotky najdete na clubových stránkách Citovat
Bohouš Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Já v pátek jedu na dovolenou, jinak bych se asi zastavil i když mám čistou sériovku. :aut No třeba příště Citovat
Proky Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 tak v pátek dorazim doufám že vás najdu Citovat
John Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 já pokud to vyjde přijedu jako vždy až v sobotu ráno. Tak se snad najdeme ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.