jan.svaton Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Zdravim, nevíte někdo proč mi najednou přestaly jít všechny kontrolky (kromě dobíjení) před stratem? po startu mi nejde ani otáčkoměr a stav paliva. Dříve to šlo, ale odešla mi baterka a tak jsem ji chvili nabijel, takže jsem ji stale odpojoval a připojoval, po výměně baterky mi to přestalo jít. PORAĎTE MI PLS!!!!!!!!! Díky:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malypeto Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Zeby poistka?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan.svaton Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 pojistka to bohuzel neni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Odpojovat baterku pri nabijeni je podle mne zbytecne, protoze baterka sama je nejlepsim filtrem proti prepeti. Zrejme jak jsi odpojoval vickrat tu baterku, tak nejaka indukcnost hodila spicku a odesla nejaka elektronicka soucastka (stabilizator). A nastartovat to jde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jan.svaton Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 nastartovat jde a i normálně jede jenom to neukazuje otačky, palivoměr, a mazání a všechny kontrolky( mimo světel a dobijení) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P607Olda Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 To mi připomíná moji situaci z 406, chovalo se to stejně a byl to SMD tranzistor uvnitř desky tachometru, který napájí uvedené obvody (nevím jestli + nebo -. Našel to jeden borec (jak jinak - ze Zábřeha), měřením úbytků na přechodech, v demontovaném stavu bez napětí. To jsem teda smekl. Takže najdi geniálního elektronika, anebo vrakáč. Anebo to bude \"haluz\" - nějaký kontakt. Zkus to rozebrat, vyčistit, popřihýbat kontakty, třeba to bude něco prosté. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts