vinkl Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Zdar Borci, potřebuji poradit. Ráno jsem nenastartoval, jen ten startér tak cvakal,a psalo mě to hlášku ´A-bag S-belts´ Nevíte kde by mohl být problém. Díky za info Citovat
vinkl Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Zapoměl jsem napsat, že se jedná o 307 1.6 benzín. PS:Baterka vypadá v klidu, bo světla svítí Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 podle svetel kondici baterky nepoznas, vezmi voltmetr a mer, pred startem by mela mit minimalne 12.5V , behem startovani by napeti nemelo klesnout pod 11V Citovat
vinkl Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Zkoušel jsem teď odpojit na chvíli baterku, a po zapojení jsem to s problémy nastartoval, ale další start už byl zase v pytli. Zase to samé, jen to tam cvaká, a na displeji už je hláška něco s Airbagem.:fnuk:fnuk Už nevím co dál:myslim:myslim:myslim Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 viz muj predchozi prispevek, az budes vedet hodnoty, napis Citovat
vinkl Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 o.k. měřič sice nemám, ale hodím baterku nabít, a pak se ozvu, jak to dopadlo. Zatím děkuji Citovat
vinkl Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 Zdar Borci, baterku jsem nechal nabít, a zase to šlape jako hodinky. Díky za příspěvky zdarec všeci Citovat
miroja Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Nechcem ta strasit, ale pravdepodobne si problem len oddialil. Za normalnych podmienok by nemalo byt treba dobijat AKU. Takyto stav moze sposobovat naprikald: - zle dobijanie AKU v aute (altrenator, regulator) - auto ma velky odber v ST-BY (spravidla zle zapojene neorignalne radio alebo cosi ine, dorabane) - stary AKU - problemy s kabelazou v aute.... Citovat
P607Olda Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Změř napětí na baterii při nastartovaném motoru a zapnutých světlech, má být 14,5 V. Určitě toto udělej, jinak, jak píše miroja, jsi jenom oddálil problém. Citovat
MJSytic Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Nebojte, až ho to někde nechá, tak to udělá a nebo koupí rovnou novou A bude si říkat, proč já je jen neposlechl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.