P607Olda Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Já jsem psal názor, adresovaný zakladateli vlákna. Nekritizoval jsem tvůj příspěvek, zatímco ty jsi můj kritizoval. Nevím, jestli jsi schopen pochopit ten rozdíl. [upravil dne 15.5.2013 12:44 od P607Olda] Citovat
P607Olda Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Mám taky napsat názor na tvůj názor? Citovat
čakom Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 P607Olda: klidne No jo, to je úděl aut před dožitím. Nezlob se, 406 r.v. 97 jezdí krásně, ale přeci je to auto dost staré, s hodnotou pod 20 t. Proč ho chceš trápit takovými koly, které asi stojí nějaké peníze. Kvůli kamošům v hospodě? Ještě jednou píšu to co minule, kašlete na zbytečnosti a peníze věnujte nutným věcem, hlavně na technický stav vozidla. tak to rozepišu je uplne jedno jestli je auto stary nebo nový vetší kola se tam davaji tak jako tak. to že si nekdo koupi kola třeba za 10t a auto ma hoddnotu 20t tak ty kola prořad muže prodat s minimalni stratou. to moje bylo hlavne smeřovany k te hospode. proč by to melo byt kvuli kamošum a nebo ješte jak nejací s prominutím zamindrakovaní idioti piší že si musí neco kompenzovat. tyto řečí nesnaším. samozřejme technicky stav je přednejší ale pokud ma vše ok tak at si kola klidne koupi. Citovat
P607Olda Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 zamindrakovaní idioti Tvoje slova = tvoje vizitka. Už se s tebou nebudu bavit. Citovat
John Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 P607Olda : upřímně kola dělaj auto a i na klidně 15let starý 406 udělají hodně parády.Když máš i starý auto v lepším stavu jak někteří lidi novější tak proč si na něj nedat pěkný kola.Samozřejmě rozumný kola.Takže asi tak a mám pocit,že čakom píše úplně vpohodě. Citovat
P607Olda Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 John (a jenom Johnovi jsou určena následující slova): jedna otázka je, diskutovat o kolech a druhá otázka je, jak se tady na fóru budeme oslovovat a titulovat (tedy nadávat si navzájem), případně na sebe útočit. O kolech můžeme mít různé názory a slušně se o nich bavit. Moje slova \"Kvůli kamošům v hospodě?\" nejsou urážkou ani nadávkou. Ale pokud diskutující použije silnější výrazy, tak já nebudu odpovídat stejnými výrazy, ale nebudu odpovídat vůbec. Že \"kola dělají auto\" je pěkné rčení, je otázka, kolik lidí si myslí totéž, a kolika je to jedno. A jaký okruh lidí si toto myslí. Pokud mi odpovíš agresivními slovy, nebudu odpovídat - do některých skupin prostě nechodím. Citovat
John Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Vpohodě beru to a agresivními slovy fakt nemám potřebu psát...prostě kdo si myslí totéž tak se zajímá o více sekcí kde se tohle řeší... a kdo auto bere jen jako spotřebák atd. tak samozřejmě kola neřeší a klidně si bude jezdit na plecháčích a zahnojeným autě od špíny atd. Citovat
čakom Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 P607Olda: ted jsme se asi nepochopili osloveni zamindrakovaní idioti jsem myslel pro lidi co piší že si nekdo musí neco kompenzovat velkymi koli. pokud to vyznelo jinak tak se omlouvám. nebylo to nic proti tobě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.