Bouřlivák Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Hele a když ho celý přes noc odpojíte.není ráno všechno přemazaný?.Musim rádio celý odnášet a dřív jsem měl Clarion a ten se smazal. Citovat
Fusion Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Asi jsi špatně odpověděl (udělal nový téma). Každopádně můj Sonáč po pouhých vteřinách odpojení baterie ztrácí všechno nastavení (stanice, nastavení bas, barva posdsv. atd.). Nemá žádnou pamě?. Citovat
destiny Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 2 Fusion: No, tak to už je na tom Tvé rádio stejně jako já! Já taky všechno hned zapomínám Citovat
mk405 Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 jj, sony tak po 20s bes štávy zapomene vše Citovat
Fusion Odesláno 2. srpen 2005 Odesláno 2. srpen 2005 Původně zaslal: destiny 2 Fusion: No, tak to už je na tom Tvé rádio stejně jako já! Já taky všechno hned zapomínám Nápodobně. Citovat
Driver Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: destiny 2 Fusion: No, tak to už je na tom Tvé rádio stejně jako já! Já taky všechno hned zapomínám Nápodobně. Sakra co jsem to jenom chtěl napsat, teď jsem to zapoměl ........ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.