Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Jednoho krásného dne se synovi narodil otec a protože neměl žádných synů, poslal toho nejstaršího do světa. Byl to študý chudent. Šel, až přišel do hustého lesa, kde nebylo žádných stromů, tak vylezl na ten nejvyšší topol a začal trhat hrušky. Běžela kolem nůše s babičkou na zádech a říká: „ Študý chudente, hoď mi jedno jablko.“ Študý chudent utrhl třešeň, hodil meruňku a babička chytila broskev. „Študý chudente, tak dobrou jahodu, jako je tahle malina, jsem ještě nejedla. Za odměnu ti pomohu ze stromu.“ Nůše vytáhla z babičky motorovou pilu a sestřelila ze smrku študého chudenta. Študý chudent se rychle sebral a byl tam ten. Přišel k podivnému stavení a zadveřil na klepy. Zevnitř se ozval hlas: „Pojď dál, študý chudente a uchléb si kroj.“ Študý chudent tedy vešel a zanevřel dveře. Vtom zapesil štěk a zaocasil vrťasem. Študý chudent vzal ramena na nohy a zvazil si zlom. 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jede chlap v novém Peugeotu 508 a najednou k němu přijede trabant a jeho řidič na něj křičí:
"Znáš trabanty, znáš trabanty?"
Chlap se naštve a přidá na 100km/h a zase se k němu přižene trabant a řidič říká:
"Znáš trabanty, znáš trabanty?"
Chlap se ještě víc naštve a přidá na 150km/h a zase se k němu přižene trabant a řidič se ptá:
"Znáš trabanty, znáš trabanty?"
Maník se zamyslí a říká: "No a co by jsi chtěl vědět?"
A z trabantu se ozve: "Jak se tam dává dvojka?"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozor na pusu před našimi potomky😜

 

Mladá rodinka s pětiletým děvčátkem se nastěhovala do domu vedle parcely, kde se stavěl nový dům. Děvčátko se přirozeně začalo zajímat o vše, co se dělo v sousedství, a začalo si povídat se zedníky. Motala se mezi nimi, měli zlaté srdce a prakticky si ji adoptovali jako talisman. Povídali si s ní, když měli svačinu nebo oběd a občas jí dali drobné práce, aby jí poskytli pocit důležitosti. Dokonce dali dítěti i pracovní rukavice a přilbu, což ji strašně těšilo. Na konci prvního týdne jí dali obálku s nějakými drobnými jako plat. Dítě vzalo výplatu pyšně domů a maminka navrhla, aby otevřeli na její jméno účet v bance. Paní v bance byla velmi nadšená, když jí děvčátko vykládalo o svojí práci na stavbě a že za to má dokonce i výplatu. Určitě jsi pracovala velmi těžce, když jsi tohle všechno vydělala", poznamenala s úsměvem. Ano, dělala jsem s Jožinem, Mirkem a Dušanem, budujeme velikánský dům!" "Bože můj", pokračovala paní, "A budeš na stavbě dělat  i příští týden?" Dítě se zamyslelo a potom vážně prohlásilo:  ; "Myslím, že jo .... jestli ti čuráci ze stavebnin dovezou ty zkur.... cihly..."

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jede žena taxíkem, ale taxikář jede zkrátka jako prase. V tom hustém provozu jde skutečně o život. Žena už to nemůže vůbec vydržet a tak povídá: "Prosím vás, mohl byste dávat trochu pozor? Mám doma sedm dětí!"
A taxikář na to:
"Vy máte doma sedm dětí a budete mi říkat, abych si dával pozor!?!"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

×
×
  • Vytvořit...