Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oznámení na dveřích sexshopu"Nabízíme novou erotickou pomůcku pro chladné ženy - ohřívatelné prezervativy"

Co si myslíš o mužích? Všichni jsou stejní, jen platy mají rozdílné.

Ženským, které tvrdí, že všichni chlapi jsou stejní : Kdybys nebyla kurva, tak všechny chlapy neznáš !

"Dceruško, koupila jsem ti knihu Tisíc a jedna noc !""Ale mami, to už dávno není in, dneska frčí Tisíc za jednu noc !"

Odesláno

Svokra chce zistit ako ju maju zatovia radi.

Tak "nahodou" padne do studne, najstarsi zat ju vytiahne.

Na druhy den rano ma pod oknom zaparkovane najnovsie AUDI a na okne tabulka s napisom,  "Dakujem, svokra".

Dalsi den znova to iste, padne do studne, prostredny zat ju vytiahne, na druhy den pod oknom zparkovane BMV a na okne tabulka s napisom,  "Dakujem, svokra".

Ostava posledny, najmladsi zat.

Svokra padne do studne, a zat nic.

Rano stoji pod oknom Lamborghini, a na okne tabulka s napisom " Dakujem, svokor".

:D

Odesláno

Probudí se Hitler zpocený uprostřed noci.

Eva se ho ptá : “ Co se stalo Adolf, Rusové v Berlíně ?”

“Ale ne, zdál se mi debilni sen o Německu v roku 2016:

Kancléř je bába, ministr zahraničí je buzerant, v továrnách Daimler-Benz makají Turci, Německo platí dluhy za Řeky a Španěly.

Misto nacistických průvodů s loučemi ulicemi pochodují gayové , my platíme židům a plníme rozkazy nějakého amerického černocha !

To ale neni vše... fašisti nejsou v Reichstagu , ale v Moskvě, Rusko válčí s Ukrajinou a my Němci ukecáváme Rusko, aby neválčilo !!!”

“ Spi, to je jen blbý sen…"

Odesláno

Na kole jedoucího pána, zastaví v noci policejní hlídka:
"Kam jedete tak pozdě v noci?"
"Jedu na přednášku o špatném vlivu alkoholu, tabáku a nočního života na lidský organismus."
Policista se ptá nedůvěřivě:
"Prosím Vás, kdo organizuje takovou přednášku ve dvě hodiny v noci?"
Muž odpoví: "Jako obyčejně, moje žena."

Odesláno (upraveno)

Ptá se děda vnuka: "Kdepak jsi byl?" „Ale na zkušené, dědo." "Tak je to správné, synku, na zkušené je to lepší než na panně."

Babka se chystá s dědou na procházku: "Dědo, mám si vzít podprsenku?" "Jen si ji vezmi. Venku je bláto."

V Rusku se ptá zahraniční novinář stařečka: "Dědo, co budete dělat, až v Rusku nastane blahobyt?""Přežili jsme vojnu, přežili jsme bídu, přežijeme i blahobyt!"

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno (upraveno)

Nemá se tady odpovídat, ale nedalo mi to. 

2 karbanátky, 3 housky a točená desítka - 5,- Kčs :( 

Upraveno uživatelem FrantaCV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...