Pe.Tr Odesláno 3. červen 2016 Odesláno 3. červen 2016 tohle fór není Sem zapomněl dodat, našla se užovka lehce přes 30 cm dlouhá odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Schreek Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Kolik se toho rozebíralo? Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Sedacky, oblozeni kufru, a b sloupku kde se i nasla u pasu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Učitelka se ptá malého Honzíka:„Proč máš sebou dnes ve škole kočičku?“Honzík odpovídá s pláčem: „Protože jsem slyšel tatínka,jak říká mamince: "Dneska až Honzík odejde do školy, tak tu číču sním!“ Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. červen 2016 Odesláno 4. červen 2016 Dítě se ptá tatínka: „Tati, jak vznikají lidé“?Tatínek odpoví: „Adam a Eva měli děti, ty děti dospělya zase měly děti a tak dále.“ Dítě jde k matce a zeptá se jí na to samé.Matka odpoví: „Byli jsme opice, ale pak jsme se vyvinuli v lidi.“Dítě běží zpátky za tatínkem a stěžuje si:„Tati, ty jsi mi lhal!“ Ale tatínek na to:„Ne ne, tvoje matka mluvila jen o své straně rodiny. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Otec šel jsem na ryby a neměl cigára.Se sebezapřením vzal synovi z kapsy krabičku.Za 3hoďky lovu chytil 2 delfíny, 3 žraloky a 1 lochnesku. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Vsadí se 3 žraloci, kdo sežere nejhorší věc.Po třech týdnech se opět sejdou a první říká:"Já jsem sežral Američana a ten byl tak nacpaný hamburgrama, že jsem hned ztloustl.Druhý říká: "Já jsem sežral Rusa a ten byl tak opilej vodkou, že jsem se týden motal.A pak říká třetí: "Já jsem sežral českého poslance a ten byl tak dutý, že jsem se týden nepotopil." Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červen 2016 Odesláno 10. červen 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. červen 2016 Odesláno 12. červen 2016 odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
HonzaRez Odesláno 14. červen 2016 Odesláno 14. červen 2016 Policie poté, co dorazila do vystříleného gay klubu konstatovala, že všechna těla byla ještě teplá. Citovat
HonzaRez Odesláno 15. červen 2016 Odesláno 15. červen 2016 Pouze pro fajnové šmekry (a vlastně to ani nepatří do vtipů, prostě vyjímečný zážitek...) https://www.youtube.com/watch?v=9gRQgYdlxbA Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.