elton Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 Žena přijde k doktorovi na kontrolu, kvůli její hormonální léčbě. Doktor si hned všimne, že ve výstřihu jí rostou chlupy a ptá se: „Hm, zdá se, že vám chlupatí hrudník, jak daleko to jde?“ „No, až dolů ke koulím, a to je další věc, o které jsem chtěla mluvit.“ Citovat
gronholmm Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 Bábuška celý život pracovala v továrně na šicí stroje a den před odchodem do důchodu k přišla komise z továrny a předseda povídá "Bábuško, padesát let jste tu dřela, teď odcházíte do důchodu, co byste si přála za dárek?" Bábuška: "Chtěla bych šicí stroj!" Předseda: Laškovně mrknul levým okem a povídá: "Ale bábuško, co si budeme věšet bulíky na nos - každý tady vynáší ze závodu díly, sem tam šroubek, matička, kolečko, neříkejte mi, že jste za celou tu dobu nevynesla díly na pět takových šicích strojů!" Bábuška: "Ále, soudruhu předsedo, co vám mám povídat, to víte, že vynesla... ale ať to skládám, jak to skládám, pokaždý mi z toho vyšel kulomet." Citovat
elton Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Přijde v Kolíně nad Rýnem migrant do ordinace a povídá:"Pane doktore, mě po sexu děsně pálí oči!""To je normální, to je z pepřáku..." Citovat
Guest StibTo Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Ukradeno z FB skupiny "Odpozorováno v Česku" (aneb tohle by potřebovali mít v každé hospodě) Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2016 Odesláno 24. únor 2016 Šestnáctileté děvče se vrátí domů a smutně oznámí rodičům, že je těhotná. Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět, co je to za bastarda, že ho zabije. Dcera na to, že je to slušný muž a postaví se k tomu zodpovědně. Vtom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí distignovaný mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim do očí a říká: "Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji vzít. Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ani jí, ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné: Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a bude spravovat 5 poboček prodeje vozidel Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila....." Otec ho přeruší, položí mu ruku na ramena a říká: "Tak ji ošukáš znova, žádný problém .................!!!" Citovat
Péťa Odesláno 25. únor 2016 Odesláno 25. únor 2016 David Coperfield jede na návštěvu do ČR. Na hraničním přechodu ho zastaví celníci:"Mistře, mohl byste nám ukázat néjaké to kouzlo?""Ale jistě..." a nechá na kapotě svého vozu zmizet šálek kávy."Hmm, to je dobrý, ale to my umíme lepší - vidíte támhle ty tři kamióny plný lihu?""Ano, vidím"Celník orazítkuje tři dokumenty a říká "Čáry máry fuk - a je tam mražená zelenina." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 25. únor 2016 Odesláno 25. únor 2016 Manželka už ztratila trpělivost s pitím svého manžela a rozhodla se,že ho postraší a vytrestá.Převlékla se za Lucifera, a když se v noci připotácel opilý domů,tak na něj zpoza rohu vyskočila a zavřeštěla.Manžel si ji prohlédl a s klidem gentlemana odpověděl:"Mě nevyděsíš frajere, 15 let jsem ženatý s Tvojí ségrou!!!" :D :D Dva lovci jsou na lovu v lese, když vtom se jeden z nich zhroutí.Zdá se, že nedýchá, oči má obrácené v sloup...Druhý lovec rychle vytáhne svůj telefon a volá záchrannou službu.„Bože, můj přítel je mrtvý! Co mám dělat?!“Operátor na záchranné službě ho uklidňuje:„Nebojte se, pomohu vám. Zaprvé se ujistěte, jestli je mrtvý.“Chvíli je ticho a pak je slyšet výstřel z pušky.Lovec znovu uchopí telefon a hlásí: „OK, co teď..?“ V lékárně:„Pardon, můžu vás předběhnout? Přítelkyně mi doma leží...“„Jistě, klidně, prosím...“Předběhne všechny:„Krabičku kondomů, prosím.“ Nikdy u sebe nenosím výplatní pásku.Kdybych náhodou zahynul při nehodě,lidé by si mohli myslet,že to byla sebevražda!Do taxíku nastoupí nahá žena.Taxikář ji pozoruje.„Co se tak díváte! To jste ještě neviděl nahou ženu?“„Viděl, jen mě zajímá odkud vytáhnete peníze!“ tenhle mě obzvlášť pobavil :D Manžel překvapeně v posteli:„Stará, koukni on se mi postavil!?“„To je nádhera. Pojď ke mně rychle blíž!“„Neřvi tolik! Ať tě nepozná po hlase!“ Posledního dubna křičím na manželku:"Zlato, u dveří je nějaká čarodějnice, co mám udělat?"Manželka: "Dej jí nějaké sladkosti a pošli ji do prdele!"A od té doby se mnou tchýně nemluví .... Jednou slepý myje nádobí, a když se dostane ke struhadlutak ho chvíli zkoumá, osahává a nakonec řekne:"Takovou volovinu jsem ještě nečetl!" Příšera "Evropská unie" se rozzlobila na premiéra Slovenska, že jineposlouchá, a sežrala ho... Fico se v žaludku potkal se Sobotkou apovídá: "Zdravím ťa, kamarát! Teba ta beštia tiež zožrala?" Sobotka seusmál: "Ne, ne, já přišel druhou stranou." Přijde Ostravák s manželkou do obchodu v Praze a vybírají si lednici.Když si vyberou, přijdou za prodavačem a Ostravák povídá: "Fofrem mi zabal tu Calexku, pičo."Prodavač balí Calexku a přitom se ptá: "Vy jste z Ostravy, že jo?"Ostravák: "Jasně, jak si to poznal?"Prodavač: "No, podle té piči."Ostravák se otočí na manželku a říká: "Sem ti řikal, abys zůstala doma." Potkají se dvě blondýnky."Kam jdeš?""Jdu navštívit manžela do nemocnice. Je tam od včerejška, nějak ho bolelona prsou.""A dneska už je mu lépe?""Asi jo, protože už má jenom něco s patama.""S patama? Jak jsi na to přišla?""No, když jsem tam ráno volala, tak mi řekli, že je na patologii." Citovat
Péťa Odesláno 25. únor 2016 Odesláno 25. únor 2016 Baví se dvě kolegyně v práci: "Asi budu nemocná, začíná mě bolet v krku." "To když mám já, tak ho manželovi vykouřím, spolknu sperma a do druhého dne jsem v pořádku!" Druhý den je ta první zdravá, úplně v pohodě. Druhá ji říká: "Tak jsi udělala všechno, jak jsem ti radila?" "Ano, ale dalo mi dost práce přesvědčit Tvého manžela, že mě opravdu posíláš..." Citovat
Péťa Odesláno 26. únor 2016 Odesláno 26. únor 2016 Myslím, že by se vás v tom mohlo docela hodně najít Citovat
Péťa Odesláno 26. únor 2016 Odesláno 26. únor 2016 (upraveno) Přišlo mi do mailu: Žáci 9. třídy v dnešní době: Autor učitelka ZŠ Pokud si myslíte, že učitelem může být každý, kdo 45 minut udrží křídu a moč, jste na omylu. Abyste si to patřičně představili, vybrala jsem vám 9. třídu v čase, kdy jsou všichni přijati na střední školy. Člověk by řekl - proč sem vlastně ty vousaté a prsaté děti ještě chodí a nezůstanou radši doma, když se stejně odmítají učit? No protože je pro ně škola jen druh zábavy, estráda, show. Tak, připraveni ke vstupu do třídy? Totální výtlem Začátek hodiny. Nenechte se zmýlit malým počtem žáků v učebně. Zbytek přijde tak za čtvrt hodinky - musí nakoupit v Žabce naproti kuřivo, čipsy a Redbuly. Když omladina dorazí, vevalí se s ní do třídy čmoud trávy, cigár a tabáku z vodních dýmek. Jakmile se žáci usadí, začnou si vyměňovat flašky s pitím (pitný režim zaručuje školní řád). Vzduchem létají z první do poslední lavice plastové lahve, které se občas za letu srazí. „Kreténe, debile, čubko, zmrde!“ ozve se obvykle po takové kolizi, což druhá strana kvituje slovy: „Mrdám na tebe, čuráku vyjebanej! (oslovení „čuráku“ je dnes mezi mládeží konverzační obrat stejně jako kdysi „vole“). Když ty štěbetálky za cenu vyřvaných hlasivek ztišíte, začíná nejklidnější fáze hodiny. Třetina třídy zalehne se staženými kapucemi na lavice dospat noc strávenou na ICQ, Facebooku či Wowku (World of WarCraft), třetina si začne vyřizovat korespondenci v mobilu a zbytek osazenstva tupě zírá vyrývaje žiletkou klikyháky do lavic, či, patří-li k hnutí emo, do svého předloktí. Nyní můžete začít s výkladem. Ovšem i kdybyste jim říkali, že jste právě vynalezli elixír nesmrtelnosti, jedinou reakcí bude cedulka NUDA K CHCÍPNUTÍ! opřená o penál dívenky, kterou vzali bez přijímaček na gymnázium, přestože běžně píše „bríle“, „výtr“ či „lžýce“. Při psaní na tabuli dejte pozor, aby v křídě nebo v houbě nebyl špendlík a uvnitř tabule přilepená vložka nebo použitý toaleťák. Nikdy nedávejte k rozboru věty, jako Chlapec měl malého ptáčka, Láďa objel vesnici či Jedli jsme vejce natvrdo. Jakýkoli dvojsmysl dohání znalce Kameňáků a Prciček k nepříčetným záchvatům smíchu. Při „totálním výtlemu“ začnou hýkat, nekoordinovaně sebou zmítají, až se smíchy svalí pod lavici, kde ještě dlouze tlučou rovnátky o lino. Žáci s největším počtem uhrů na cm² jsou dvojsmysly uneseni natolik, že zuřivě čmárají po lavici kosočtverce a nápisy PRC, MRD, ŠUK. Donutíte-li je to smazat, vylijí na lavici celý obsah ředidla a ve třídě je rázem nedýchatelno. Po otevření oken dozajista nějaký šikula zapálí na parapetu noviny, takže se dovnitř vevalí hustý dým. To si snad děláte… Vytrženi tím cvrkotem z letargie začnou žáci kolektivně syčet, bučet, mečet, mňoukat, vzájemně si prozvánět mobily či pouštět písně typu: „Jsem gay, jsem teplej!“ Hoch, jenž za celý rok nesundal z hlavy kšiltovku, v níž vypadá jako lego panáček, na vás ukazuje vztyčený prostředník „jako že jste jednička“ (vivat, Topolánek). Než se stačíte naštvat, nahrnou se zadní řady k oknu, protože po ulici právě projíždí bývalý propadlík na čtyřkolce. Po návratu do lavic zjišťují, že jim zmizel gel na vlasy, rozečtený Blesk či Inteligentní modelína (!). Během vyšetřování se ozývají výkřiky: „Drž hubu, prase, buzno, faráři!“ Směřují k žákovi v přední lavici, který celou hodinu zarytě mlčí a provinil se tím, že nechodí s ostatními krást do Žabky ani hulit na kuželník. To víte, jsou to citlivé děti a mají svůj názor. „Můžu na záchod?“ ptá se mládenec, který byl během letních prázdnin dvakrát venku, tj. 60 dní strávil od rána do noci u počítače, a už dávno ztratil pojem o realitě. Jelikož je tuto hodinu už sedmnáctý, kdo chce na WC, nepustíte ho. „To si snad děláte prdel? To je moje právo!“začne křičet a vy máte chuť srolovat závěsnou ceduli Práva dítěte, co visí na zdi, a prásknout ho s ní, až by hubou smazal tabuli. Ale nemůžete. Nemůžete jim zabavit mobil, vyloučit je ze školy ani poslat do zvláštní bez jejich souhlasu. Můžete od nich akorát tak chytnout vši, žloutenku nebo křivé obvinění ze sexuálního obtěžování. A tak se raději modlíte, aby někdo z té hordy konečně zavolal, že je ve škole bomba. Tím adrenalinová lekce končí. Učitelé při evakuaci vybíhají naproti do Žabky vsadit si Sportku, jedinou vidinu záchrany, anebo je sanitky odvážejí rovnou do Bohnic, pokud si už předtím neprokláli srdce ukazovátkem. Ti největší šílenci zůstávají až do důchodu. Upraveno 26. únor 2016 uživatelem Péťa Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. únor 2016 Odesláno 26. únor 2016 No spíš jsem některé místní poznal v té části o dívce, co píše "brile", "vytr" či "lzyce" .. Citovat
Péťa Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Přinese si policajt do práce termosku.Ostatní kolegové ji okukují a ptají se, co to je."No v obchodě říkali, že když si do ní dám něco teplého, tak to dlouho vydrží teplé a když něco studeného, tak to bude pořád studené.""No, to je fakt dobrý vynález a co v ní máš?" ptají se ostatní policajti."Kafe a dva nanuky." Citovat
morepower Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 V posilovně se ženské hrozně líbí jeden vymakaný kulturista, tak si tedy řekne, že ho osloví a zkusí ho pozvat třeba na kafe.Dojde k němu a ptá se:-Ahoj, co děláš zítra?-Záda. Citovat
Laďa Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Učitelka zadala svým žákům 5. třídy úkol. Zjistit od rodičů příběh s ponaučením na konci. Druhý den ve škole děti vyprávějí své historky. Katka říká : Můj tatínek je farmář a chová slepice kvůli vejcím. Jednou jsme je v košíku vezli do obchodu na předním sedadle, když v tom jsme nabourali, košík vyletěl a vajíčka se rozbila. " A ponaučení?", ptá se učitelka."Nedávej všechna vejce do jednoho košíku. "Dobře", říká učitelka, teď Lucka. " Naše rodina má taky farmu. Ale chováme slepice kvůli masu. Měli jsme jednou tucet vajec, ale vylíhlo se nám jen 10 kuřat. A poučení je - nepočítejte slepice, dokud se nevylíhnou. " To je pěkný příběh", říká učitelka,"Pepíčku, jaký máš příběh ty?" "Ano paní učitelko, můj tatínek mi řekl příběh o strýčkovi Liborovi. Strýček Libor byl s paragány v Kosovu a jeho vrtulník to jednou dostal. Musel nouzově přistát na nepřátelském území a jediné co měl byla láhev Slivovice, kulomet a mačeta. Než dopadl na zem, vypil lahev Slivovice, aby se nerozbila a pak přistál přímo mezi stovkou povstalců. Zabil jich 70kulometem než mu došly náboje, potom zabil dalších 20 mačetou než se mu zlomila čepel a zbytek zabil holýma rukama." "Svatá dobroto", zděsí se učitelka, "a jaké ponaučení ti tatínek řekl z tohoto hrůzného příběhu?""Neser strejdu Libora, když je nalitej." Citovat
elton Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 "Zhasni tu svíčku!""To je žárovka!“„To nevadí, Karle.“„Ale já jsem Olin!“„Přišel ses hádat nebo šukat!?“ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.