Guest StibTo Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Tak nevím ... Školy na to nemám, ale ty výpočty jsou v pořádku 2016+714 opravdu není 2628. Nebo mi něco uniká ?? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Stibto: ja to opravil je tam edit Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat
Laďa Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Přistoupil jsem ke kočce u baru: "Můžu ti koupit něco k pití?""Máš přítelkyni?" zeptala se. "Chlapi jako ty mají vždy přítelkyni.""Ne, rozešli jsme se před měsícem.""To mi je líto. Tak tě poprosím o bílé víno." Po pár skleničkách a políbení jsme se ocitli u ní v posteli a dobře si to užili. Když jsem se oblékal, řekla: "Dobře vypadáš, jsi milý a úžasný v posteli. Můžu se tě zeptat, jak je možné, že jsi se rozešel s přítelkyní?""Přišla na to moje žena." Citovat
elton Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 "Co máte v tom kufru?" vyzvídá celník."Krmení pro králíky," odpovídá řidič."Ukažte!"Řidič tedy s nevolí otevře kufr. V něm kafe, čokoláda, koňak, drahé doutníky, šunka..."Tak tohle budou žrát králíci?" zvedá obočí státní zaměstnanec."Když nebudou, tak ať třeba chcípnou, mrchy zmlsaný!" Citovat
OK406 Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Příšera "Evropská unie" se rozzlobila na premiéra Slovenska, že jineposlouchá, a sežrala ho...Fico se v žaludku potkal se Sobotkou a povídá: "Zdravím ťa, kamarát! Teba tabeštia tiež zožrala?"Sobotka se usmál: "Ne, ne, já přišel druhou stranou." Citovat
morepower Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Tvl ja v tom vidim Kurta! me to zas pripada jak kdyz vysypes loziska na letak z lidlu... Citovat
FrantaCV Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Tvl ja v tom vidim Kurta! Na Tvém místě bych se Kurtovy vyhýbal širokým obloukem. Citovat
Zodiak Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Co když myslel na jeho "starou" a jen mu vypadla čárka nad "y"....... Citovat
Guest StibTo Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Bohužel ta méně pravděpodobná varianta.. Citovat
Péťa Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Víte, proč opilí řidiči často bourají? . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Protože se učili řídit za střízliva... Citovat
Péťa Odesláno 20. únor 2016 Odesláno 20. únor 2016 Řidič, ten tvrdej chleba má... ... ale spolujezdec občas tvrdší Citovat
MotoMoto Odesláno 22. únor 2016 Odesláno 22. únor 2016 Paní učitelka ptá dětí ve škole, jak si představují komunismus. Anička na to říká, že jako rozkvetlou louku, kde pilné včeličky létají z květu na květ, Toník ho vidí jako les, kde žijí vespolek šťastně všechna zvířátka... A v poslední lavici se hlásí Pepíček a říká: „Prosím já si představuji komunismus jako lodičku na rozbouřeném moři. Jedna vlna zleva, druhá zprava, všichni blijou, a nikdo nemůže ven. Citovat
elton Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 Muž se zbraní vstoupí do baru."Kdo mi, kurva, šukal manželku?" zavrčí.A do nastalého ticha se ozve:"Na to nemáš dost nábojů, kámo." Citovat
elton Odesláno 23. únor 2016 Odesláno 23. únor 2016 "Pane Nováku, proč se chcete s manželkou rozvést?" ptá se soudce. "Ehm, no...... protože mi sexuálně nevyhovuje.""To je ale blbec", ozve se z nabitého sálu, "všem vyhovuje, jenom jemu ne!" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.