Gabriel 307 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Uteká babenka z lesa: cela pobitá, roztrhané šaty, rozmazaný makeup. pri ceste stopne auto, tam sedí dalšia babenka.- Čo sa vám stalo?- Rýchlo ma berte, rýchlo štartujte!- Dobre, dobre, ale čo sa vám stalo?- Bola som na huby v lese a narazila som na partiu ožratých chuligánov. Tri hodiny ma znásilňovali!- Joj, chudera! kam mam ísť najprv - do nemocnice alebo na políciu?- Len tu vedľa, do motorestu. Dačo zjem a idem nazad...! Citovat
ferinko2 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Žeby sa potom vrátili obe????? Citovat
ferinko2 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Vy v Čechách sa teda máte,má kto sa za vás postaviť.... Citovat
FrantaCV Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Jj, ale dlouho jsem tak nenasmál. Tento transparent je nepřekonatelný. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 jak je všechno relativní--možná zlatí domácí romales proti tomu, co se valí Evropou Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. listopad 2015 Odesláno 25. listopad 2015 Asi tak .... sice ten plakát je PhotoShop ale souhlas - raději "domestikovaní" Romové a případné problémy s nimi (kterých je bohužel už tak dost) než nevzdělaná sociální špína převážně islámského vyznání a bůhvíjakých úmyslů Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Jde takhle unavený starší muž a přemýšlí o životě.Najednou se zatáhne obloha a zvučným hlasem promluví Bůh."Protože mě celý život věrně následuješ,splním ti jedno přání"Muž pohotově odpoví:"Postav most na Havaj, abych si tam mohl kdykoliv zajet."Bůh odpověděl:"To není zrovna jednoduché přání.Dovedeš si představit ty pilíře sahající až na dno Pacifiku?To množství betonu a oceli k jejich vybudování?Zamysli se ještě jednou a zkus vymyslet něco jednoduššího."Muž se znovu zamyslel a konečně řekl:"Bože,přál bych si rozumět své ženě. Chtěl bych vědět, jak se cítí,na co myslí,když se mnou nemluví, proč pláče, co tím myslí,když říká, že se nic neděje. A jak mohu svou ženu učinit opravdu šťastnou."Nato Bůh řekl:"Chceš na tom mostě dva pruhy nebo čtyři?" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Jestli máte malou dcerku, pravděpodobně řešíte na veřejném WC podobné dilema, když řekne:"Tati, já musím kakat."Na pánský nebo na dámský? Samozřejmě, že ji odtáhnu na pánský, jenže ona protestuje:"Ale tohle je klučičí! A já jsem holka.""No to máš smůlu, já na dámský nejdu. Proč se ti tu tak nelíbí?"Načež Viki pronese nesmrtelnou větu:"Protože tady je to plný bimbasů."Na to není co říct. Má pravdu. Do značné míry.Jeden pán u pisoáru musel na chvíli přestat, jak se začal smát."A kluci jsou čuňata. Jozífek u nás říkal, že jednou počůral i světla na stropě.""No, to má výkon." ocenil jsem a tlačil jsem ji do kabinky."A učitelka se prý ptala, co to dělá a on se otočil a taky jí počůral."Více pánů u pisoárů muselo přestat, ale Viki si smíchu vůbec nevšímala."A paní učitelka křičela, takže přiběhla paní uklízečka."Na chvíli nastalo ticho v napjatém očekávání.Viki si rozepla kalhoty a já ji vysadil na prkénko."A taky ji počůral."Pánské záchodky se změnily v Comedy Show."Radši tlač." pronesl jsem zničeně."Mě to nejde. Pomůžeš mi?"Věděl jsem, že každý poslouchá, ale co jsem měl dělat. Jinak tu zkejsneme navěky."Heeee..." začal jsem neochotně.A Viki se chytla: "Heeee..."A odvedle z kabinky se ozvalo: "Heeee..."A od pisoárů se ozvalo několikahlasé: "Heeee...."Byli jsme Pražsky Tlačící sbor.Viki to nadchlo, takže to zkusila ještě několikrát.Hlavně, že to zabralo a padalo to tam, což komentovala slovy:Jé, mně se úplně vysypalo bříško." A pak to zazdila:"Já udělám celou rodinku čokoládových anakond, jo?" radovala se.Jen jsem odevzdaně přikývl."Já si myslela, že si jen prdnu a teď se mi narodila celá rodinka."kopala nožkama spokojeně do mísy."Já to tady snad dneska nedodělám..." ozvalo se od pisoárů, když ustal smích.Hotovo. Hledal jsem vlhčené ubrousky.Viki chvíli čekala, pak jí to přišlo dlouhé, tak povídá:"Ty si zapomněl hajzlíka papíra! A teď tu budu muset stát a čekat až uschnu."Našel jsem je. Utřeli jsme, oblékli se, Viki chtěla sama spláchnout.Tak jsem ji nechal spláchnout a ona:"Pa pá, hovínka! Mějte se, hezky plavejte a nezlobte tam."U pisoárů bychom z fleku mohli vybírat vstupné. Táhl jsem dceru ven.Zatímco si vyhrnovala rukávky k mytí, přišla s dotazem dne:"Tati a co dělají hovínka, který nemaj maminku ani tatínka?"Spolkl jsem větu, že to asi budou zasraný sirotci a rychle jí umyl ruce.Pisoáry se konečně uvolnili a jeden z nastojáků při vycházení ven povídá kamarádovi:"Tady je to skvělý, sem musíme chodit častěji." Citovat
HonzaRez Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Asi tak .... sice ten plakát je PhotoShop ale souhlas - raději "domestikovaní" Romové a případné problémy s nimi (kterých je bohužel už tak dost) než nevzdělaná sociální špína převážně islámského vyznání a bůhvíjakých úmyslů Jestli to vůbec není všechno relativní... Když si uvědomíme, že část (a není malá) těchto našich domestikovaných pěstovaných mazlíčků by chtěla taky peníze ze zdi, jako dostávají gádžové, taky by chtěli dovolenou, protože práce sice nemají, ale aspoň tu dovolenou.. A peníze se podle nich dostávají centrálně z Bruselu a gádžové si z nich většinu vezmou pro sebe a jim chudákům nechají zbytek, vztah práce - výdělek je pro ně nepochopitelný... Jestli vono by to nechtělo něco jako přijímací zkoušky na školu, ti, co by neudělali, by zkrátka nemohli být členy společnosti... Ale už dost, nerad bych byl povolán k podávání vysvětlení... http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2005071706 Citovat
elton Odesláno 26. listopad 2015 Odesláno 26. listopad 2015 Sedí v bílém domě Obama a T. Blair. Příjde k nim jeden z hostů, kteréhozaujal jejich družný rozhovor.A ptá se, o čem tak družně diskutují.Obama mu odpovídá: "Plánujeme třetí světovou válku"Host na to: "To zní zajímavě. Jaké jsou plány?""Zabijeme 140 milionů cigánů a jednoho zubaře," vysvětluje Obama.Host se zdá být překvapen: "Proč zabijete jednoho zubaře?"Blair se usmívá a bouchne Obamu do zad: "Co jsem Ti říkal?Nikdo se nebude ptát, proč 140 milionů cigánů :DDDDD Citovat
elton Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Zákazník přijde do potravin a žádá půlku hlávky salátu. Prodavač mu ji nechce dát, že prodávají jen celé hlávky, ale zákazník je neodbytný, tak se jde zeptat vedoucího.„Šéfe, ňákej debil chce půlku hlávky salátu.”Najednou zjistí, že zákazník stojí za ním, tak se snaží rychle situaci zachránit: „A tadyten pán by chtěl tu druhou.”Vedoucí svolí, a tak zákazník dostane žádanou půlku, ale zavolá si ještě prodavače k sobě.„Líbilo se mi, jak jste zareagoval. Jste pohotový. Ale máte moravský přízvuk. Odkud jste?”„Z Ostravy.”„A proč jste v Ostravě nezustal?”„Ale, co tam? Tam jsou jen same kurvy a horníci.”„Znam Ostravu, moje žena je z Ostravy.”„Fakt? A kde fárá?” Citovat
Laďa Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Potkají se tři babičky a chlubí se svými vnuky.Můj bude doktorem. Pořád si hraje s ampulkama a stříkačkama a něco si píchá.Můj bude asi agronom. Sází na zahradě konopí a mák a čeká na úrodu.Můj bude určitě šofér. Namočí si hadr do benzínu, hodí si ho na hlavu ařekne: Teď mě neruš, babi, bude jízda. Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem.Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají.Pak otec konečně promluví: Seřezat ho asi nemá smysl,co?" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. listopad 2015 Odesláno 27. listopad 2015 Manžel s manželkou jdou do ZOO a zastaví se u klece s orangutanem. Žena má perfektní postavu, zkrátka "kost". Muž povídá ženě: ¨"Sundej si podprsenku, schválně co to s ním udělá."Žena poslechne a sundá si podprsenku. Orangutan začne za mřížemi bouchat a vřískat celý nadržený.Muž znovu povídá: "Sundej si i kalhotky, schválně co to s ním udělá teď."Žena poslechne a orangutan už neví, co má v kleci dělat, bouchá, vříská a skáče po kleci sem a tam.V tom muž otevře klec a ženu strčí dovnitř a povídá: "No, a teď mu zkus vysvětlit, že Tě bolí hlava!" Citovat
vendelinek Odesláno 28. listopad 2015 Odesláno 28. listopad 2015 MLADÝ ŽELEZNIČÁŘ Matka pracuje v kuchyni a poslouchá svého 5-letého syna, který si hraje v obýváku s elektrickým vláčkem. Najednou vláček zastaví a její syn říká:"Vy kokoti, který chcete vystoupit, vypadněte odsud, protože tohle je poslední zastávka. A vy kokoti, který chcete nastoupit, okamžitě hněte prdelí, protože hned odjíždíme." Zděšená matka vejde do pokoje a říká: "V tomto domě takovýhle jazyk nepoužíváme. Takže ihned běž za trest do svého pokoje a zůstaň tam dvě hodiny. Pak se můžeš vrátit a hrát si dál se svým vláčkem. Chci ale, abys mluvil jen slušně!" Po dvou hodinách syn vyjde ze svého pokoje a hraje si opět s vláčkem. Za chvilku vlak zastaví a matka slyší: "Všem pasažérům, kteří vystupují, připomínám, aby si nezapomněli vzít zavazadla. Chceme Vám poděkovat, že jste s námi cestovali a doufáme, že jste strávili příjemnou cestu. " Dále slyší: "Těm, kteří právě nastupují, připomínáme, aby si malá zavazadla dali pod sedadlo. Pamatujte, prosím, že kouření není v tomto vlaku dovoleno. Všem Vám přejeme příjemnou cestu." Když se matka souhlasně a spokojeně usmála, slyší, jak syn dodal: "A těm, co jsou nasraný z dvouhodinového zpoždění, připomínám, že za to může ta piča v kuchyni!" Citovat
vendelinek Odesláno 28. listopad 2015 Odesláno 28. listopad 2015 (upraveno) Návod jak slušně, ale rozhodně jednat s těmi, kteří si chtějí žít po svém a odmítají se přizpůsobit: Arabský muslim nastoupil v Londýně do taxíku. Důrazně požádal taxikáře, aby vypnul rádio, protože příkazem učení jeho náboženství je, že on nesmí poslouchat takovou hudbu, když v Prorokových časech nebyla žádná západní hudba, která je hudbou nevěřících. Taxikář zdvořile vypnul rádio a otevřel dveře. Arab se otázal: "Co se děje?" Taxikář odpověděl: "Za časů Proroka nebyly žádné taxíky. Vypadněte a počkejte si na velblouda..." Upraveno 28. listopad 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.