Guest Džůny Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Co by se stalo, kdyby Itálie vyhlásila válku Francii? První den Francouzská armáda vyhlásí stávku kvůli platům a pracovním podmínkám, založí se odbory a další možnosti se projednávají v kabaretu nad sklenkou vína. Italské vlaky se zpozdí a vojáci se nedostanou na bojiště. Druhý den Francouzské tanky nestartují, Francie se vzdá a vyvěsí bílé vlajky. Část Italských tanků je podnikavými vojíny prodána na černém trhu, polovina důstojníků dezertuje a zamíří do nejbližšího nevěstince. Nakonec se Itálie přidá na stranu Francouzů a obě strany prohrají. === První pravidlo personalistiky – vezměte životopisy uchazečů a půlku jich rovnou hoďte do koše. Nikdo přece nechce pracovat s lidmi, kteří mají smůlu. Citovat
Laďa Odesláno 21. srpen 2014 Odesláno 21. srpen 2014 Ve firmě se rozbije WC, na recepci přijde opravář a ptá se: \"Tak kde je ten hajzl?\" „Ředitel je na dovolené.“ „Ne, já myslím takový ty dvě nuly.“ „Oba náměstci jsou na jednání.“ „ Ne, vy mi furt nerozumíte, já jdu tam, co dělají lidi hovno.“ „ Jó, tak účtárna je v přízemí, marketing v prvním, IT v druhým, ... „ Citovat
Laďa Odesláno 22. srpen 2014 Odesláno 22. srpen 2014 Zájemce o službu u policie po rozhovoru s personalistou dostane zbraň: „Jděte ven a zastřelte 40 cigánů, 3kurvy, 2 feťáky a jednoho zajíce !“ „Proč zajíce?“ „Děkujeme - jste přijat !“ Citovat
Laďa Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Policie důrazně upozorňuje stopařky cestující do města Kouřim, aby nepoužívaly cedulky s názvem cílové destinace! Citovat
mccolor Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Doktor říkal,že jednu plechovku denně můžu....... Citovat
machulda Odesláno 29. srpen 2014 Odesláno 29. srpen 2014 Přijde domlácená stopařka na policii a hlásí, že byla 3x znásilněná a 3x zmlácená. Policajt tlumočí vše náčelníkovi a ten prohlásí, že musí být provedena rekonstrukce případu. Dva policajti a náčelník nasednou do auta a náčelník povídá: “No a co bylo teď?” Stopařka: “Tady jsme zabočili do lesa.” Zabočili do lesa – náčelník: “No a co bylo teď?” Stopařka: “Jeden z nich mě vytáhl a znásilnil.” První policajt vylezl, vytáhl ji z auta a přefikl ji. Náčelník: “No a co bylo teď?” Stopařka: ” Druhý vylezl a znásilnil mě.” Druhý policajt vylezl a taky přefikl. Náčelník: “No a co bylo teď?” Stopařka: “Třetí vylezl a taky mě znásilnil.” Náčelník vylezl a taky ji přefikl. Náčelník ještě udýchaně: “No a co bylo teď?” Stopařka: “Teď jsem jim řekla, že mám syfilis a oni mě zmlátili…” Citovat
Péťa Odesláno 30. srpen 2014 Odesláno 30. srpen 2014 . . . . . . . . . Děvčata začínají ukazovat holá bříška . . . . . . . . . . . Citovat
Péťa Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Sedí zbohatlík na zahradě své vily a cpe se jitrnicemi. Za plotem stojí žebrák a slintá. Chlap se na něj podívá. Chceš kousnout? Ano! Kazane,trhej! -------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- Ani nevím, proč se s tebou miluji, když jsi tak škaredá. ale no tak, něco pěkného snad ve mně je! To jistě, ale to za chvíli vytáhnu. -------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------- Muž leží na smrtelné posteli, už si v duchu odpočítává zbývající čas,když tu ucítí lákavou vůni koblih. Sesbírá poslední síly, doplazí se do kuchyně a natáhne se po jedné koblize. V tom přiběhne manželka,plácne ho přes ruce a křičí: \"Necháš to, to je na pohřeb!\" Citovat
Guest Džůny Odesláno 4. září 2014 Odesláno 4. září 2014 \"Na kruhovém objezdu pokračujte rovně.\" Citovat
Guest servisman Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Nad městem letí Superman a vidí na střeše kočičí ženu. Leží na zádech, nohy od sebe a roztouženě vzdychá. Pomyslí si: \"Když ji to super rychle udělám a super rychle odletím, tak si ničeho nevšimne a oba budeme spokojení.\" A tak jí to super rychle udělá a odletí. Po chvilce kočičí žena povídá: \"Co to bylo, neviditelný muži?\" \"Nevím,\" odpoví neviditelný muž, ale děsně mě z toho bolí prdel.\" Citovat
pyrone Odesláno 8. září 2014 Odesláno 8. září 2014 Angela Merkelová je na návšteve u Obamu a Obama sa jej chváli: Pozri Angela, keď stlačím tento gombík, celá Moskva je zrovnaná so zemou. Keď stlačím tento gombík, celé Rusko je zrovnané so zemou. A ak stlačím tento gombík, celé Rusko aj Čína sú zrovnané so zemou. Angela mu odpovie: No. . . Moja babka bývala v Berlíne a v dome mala tri záchody. V prvom mala porcelánový záchod, v druhom mala strieborný záchod a v treťom mala zlatý záchod. Ale keď došli Rusi,dosrala sa na chodbe... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. září 2014 Odesláno 11. září 2014 Sedí takhle rodinka u stolu a otec povídá: \"Koupím prase, bude zabijačka, uděláme klobásky, jitrničky...\" V zápětí se napřáhne a vrazí synovi takovou facku, až spadne ze židle. Manželka na to: \"Co to proboha děláš? Proč ho biješ? \" Otec na to: \"Už ho vidím, debila, jak to žere bez chleba...\" Přijde ženská do tržnice a vidí, jak chlap prodává ve sklenici komára a na ní je napsáno: \"Za 250 kč nahradí chlapa.\" Tak za ním přijde a ptá se: \"A jak to funguje?\" Chlap odpoví: \"Přijdete domů, vysvlečete se, pustíte komára ze sklenice, položíte se na postel a bude to. A kdyby nastal nějaký problém, tak mi zavolejte.\" Ženská ho teda koupí, přijde domů, vysvleče se, lehne si na postel, pustí komára, ten si sedne na zeď a nic. Tak zavolá tomu chlápkovi. Ten přijede, podívá se na toho komára, vysvleče se a povídá: \"Tak se dívej ty blbče, ukazuju ti to naposled!\" U zubaře: \"Helium?\" \"Zmírní to bolest?\" \"Ne, ale až budete řvát, bude to legrační!\" Agentura robi prieskum o znalosti bezpecneho sexu. Dostanu sa na salas a pytaju sa bacu: - Baca, viete co to je Bezpecny sex? - Jasne! Znackujem si vsetky ovce, ktore kopu! Přijímačky na policii Zájemce o službu u policie po rozhovoru s personalistou dostane zbraň: Jděte ven a zastřelte 4 cigány, 3 kurvy, 2 feťáky a jednoho zajíce! Proč zajíce? Děkujeme! Jste přijat! Doktor měl milostnou aféru se svou sestřičkou, ale nevychytal to a ona přišla do jiného stavu.Aby se to neprofláklo a nedozvěděla se to jeho stará, dal sestřičce velkou sumu peněz a požádal ji, aby hned odjela do Itálie a tam dítě porodila. Sestřička se zeptala: \"Jak Ti mám dát vědět, že se dítě narodilo?\" Doktor: \"Pošli mi jen pohlednici a na zadní stranu napiš \"Špagety\". Postarám se o všechny výdaje.\" Nevědíc co dělat, sestřička vzala peníze a odletěla do Itálie. Uběhlo šest měsíců a jednoho dne přišla doktorova žena do ordinace a podává manželovi pohled z Itálie jehož textu vůbec nerozumí.Doktor jej vezme a čte\" špagety, špagety, špagety, špagety - dvakrát s párkem a masovými kuličkami a dvakrát bez!\"Po přečtení se sesune doktor v mdlobách k zemi a jeho žena mu při křísení říká: \" to se Ti ani nedivím, že se Ti podlomili kolena, z takové porce by se mi udělalo také zle\" a ešte jeden Príde Jožo za šéfom a sťažuje sa: -Šéfko robím tu už 10 rokov, za 300€ mesačne, nezvýšili by ste mi plat? Šéf ho usadí a spustí: -Pozri Jožo je pravda, že zarobíš 300€ mesačne, to je ale 3600€ ročne, lenže... Rok má 365 dní. Z toho je 52 sobôt a 52 nedieľ. To je už len 261 dní. Ďalej máš 28 dní dovolenky a 5 dní si bol chorý. To je už len 226 dní. Deň má síce 24 hodín, ale ty pracuješ len 8, čo je tretina dňa, čo znamená 72 dní. Nehovoriac o tom, že v roku máme 13 sviatkov, čo sú dni pracovného pokoja. Robíš teda len 63 dní. To je len o 2 dni viac ako 2 mesiace do roka. No a čo chceš viac za robotu dvoch mesiacov? Veď zarábaš skoro 1800€ mesačne! -Prepáčte šéfko, nechcel som vyrušovať. Citovat
Edison Odesláno 20. září 2014 Odesláno 20. září 2014 Jsou Vánoce a holčička s chlapečkem dostanou dárky.Holčička dostane koooopu dárku a chlapeček pouze malý nafukovací balonek....Uběhne nějaká doba a do pokoje vletí holčička a začne se smát, "hahaha...dostala jsem tolik dárku , že jsem je 2 hodiny rozbalovala a ty jsi dostal jenom nějaký blbý nafukovací balonek."....Chlapeček se postaví, obejme svůj nafukovací balonek a řekne "No, někdo má blbý balonek a někdo má rakovinu" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.