Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

BĚHEM NATÁČENÍ BABOVŘESK BYLO ZAKÁZÁNO KOUŘIT, A KDYŽ UŽ, TAK JENOM TROŠKU.

Odesláno

Manželé měli těžkou autonehodu. Manželka utrpěla silné popáleniny v obličeji. Protože byla hrozně hubená, nebylo možné vzít jí na těle kůži k transplantaci. Doktor nakonec požádal manžela, aby se dárcem stal on. Jak víte, nejčastěji se k transplantacím bere kůže ze sedací části těla. Doktor proto požádal manžela, aby zachoval naprostou mlčenlivost. Operace se povedla a manželka vypadala snad ještě lépe než před nehodou. Všichni ji obdivovali a ona se chtěla odvděčit manželovi: „Drahý, chci ti poděkovat, žes tohle pro mne udělal. Ale neznám způsob, kterým bych ti to mohla splatit.\" „Tím se, miláčku, vůbec netrap. Pro mne je odměnou už to, když přijde tvoje maminka a políbí tě na tvář.\"

Odesláno

Následující foto ukazuje kampaň na zákaz alkoholu v USA 1919.

Skupina rozčílených žen drží plakát, na kterém je napsáno: \"RTY, KTERE SE DOTKLY ALKOHOLU, SE NEDOTKNOU NASICH RTU\".

Který idiot by tady přestal chlastat?

post-2127-14109629851508_thumb.jpg

Odesláno

No jo tak kdyz nekdo neumi anglicky a jeste k tomu je i linej si to nechat prelozit to je pak tezky .. :)

Odesláno

Největší slovenský objev uskutečnili v roce 1271 slovenští bačové, kteří začali používat ovčí střevo jako kondom.

Angličané jej po 600. letech zdokonalili tím, že nejdříve vyndali střevo z ovce.

Odesláno

„Bolí mě ucho,” stěžuje si dívka mladíkovi na lavičce v parku.

Ten ji na ucho políbí a ptá se: „Ještě bolí?”

„Ani trošku!”

Po chvíli si stěžuje, že ji bolí za krkem. Mladík jí odhrne vlasy, políbí ji na krk a ptá se: „Ještě bolí?”

„Už ne!”

Vedle na lavičce sedí starší pán, nakloní se k mladíkovi a zašeptá: „Promiňte, a hemeroidy léčíte taky?”

Odesláno

Chlápek letí v balonu a najednou zjistí, že začíná klesat, nejde to zastavit a neví, kde je. Tak se rozhlíží kolem a pod sebou uvidí nějakého turistu. Zavolá na něj: \"Halo, pane, nevíte, kde jsem?\" Turista se podiva na chlápka v balonu a odpoví: \"V balonu!\" Chlápek trochu naštvaně odpovídá: \"To vim, ale tak mne napadá - vy musíte být technik z IT!\". \"Jak jste na to přišel?\", zvědavě se ptá turista. \"To je jednoduché\", říká chlápek. \"Vaše odpověď je zcela přesná a je mi úplně na nic.\" \"Jak vás tak poslouchám, vy musíte být z marketingu!\" říká turista. \"A jak jste na to přišel vy?\", ptá se chlápek v balonu. \"To je taky úplně jednoduchý\", říká turista, \"vy jste v prdeli a můžu za to já.\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...