koblih69 Odesláno 15. prosinec 2012 Odesláno 15. prosinec 2012 Koukám na tu značku.. a nějak nevím: \"pozor...\" ale na co vlastně? ;-) :D:D Citovat
vendelinek Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený, ale obrátil jsem se k víře a to mi pomohlo. Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali. Když jsme včera večer s přítelkyní zašli do baru, pokřikovali na mě místní \"pedofile\" a podobně. A to jen proto, že jí je 21 a mně 55. Úplně nám zkazili desáté výročí. Citovat
vendelinek Odesláno 16. prosinec 2012 Odesláno 16. prosinec 2012 Otázka: Myslíte, že je v Británii příliš mnoho imigrantů? Odpověď: 17% ano, 11% ne, 72% nerozumět otázka. Dvě krávy se pasou na louce. Jedna omylem sežere granát a ten jí vybuchne v hubě. Druhá kráva se na ni podívá a říká: \"Ty se směješ, ale já se fakt lekla.\" Sedí dva zajíci v lese u řeky a kouří trávu. Už jsou totálně zhulený. Když se setmí, jdou spát. V tom se objeví krokodýl a jednoho zajíce chce sníst. Když už je chudák zajíc v krokodýlově tlamě a trčí mu už jen hlava, ozve se druhý zajíc: \"Ty jsi ale pěkný, ani jsi mi neřekl, že máš spacák od Lacoste!!!?\" Přijde mladá slečna ke gynekologovi a stěžuje si: \"Pane doktore, mně na ohanbí nerostou žádné chloupky\". Doktor se zamyslí a ptá se: \"Kolik máte roků?\" \"26.\" \"No, to by už růst měly. A jak často máte pohlavní styk?\" \"Nooo, tak 26 až 28krát do týdne.\" Na to jí lékař odpoví: \"Milá slečno, ani na dálnici tráva neroste....\" Hulič trávy chytne zlatou rybku. Rybka: \"Pusť mě a splním ti tři přání.\" Hulič: \"OK, ubal mi jointa!\" Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: \"Druhé přání?\" Hulič: \"Ubal mi ještě jednoho!\" Rybka ubalí, hulič vyhulí. Rybka: \"A poslední přání?\" Hulič: \"Ubal mně i sobě!\" Rybka ubalí a zahulí spolu. Druhý den přijde hulič zase chytat ryby a z vody na něj volá zlatá rybka: \"Ani nerozbaluj pruty, už jsem nám ubalila!\" Přijde manželský pár do čínské restaurace. Usadí se, přiběhne číšnice: \"Cosi dáte? Máme kočičí nožičky, psí steaky...\" Žena se zhrozí: \"Ježkovy voči!\" \"Výborná volba, madam!\" [upravil dne 16.12.2012 18:08 od vendelinek] Citovat
Cinicman Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Dříve: Pokud se to nekazí, nic s tím nedělej... Dnes: Pokud se to nekazí, je to předimenzované... Citovat
safi1 Odesláno 17. prosinec 2012 Odesláno 17. prosinec 2012 Paní učitelka se ve škole ptá: \"Žáci řekněte mi, jaká věc se dává do pusy?\" Janička: \"Prosím, chleba s máslem.\" Michal: \"Čokoláda.\" Péťa: \"Bonbony.\" Pepíček: \"Světlo.\" Paní učitelka se diví: \"Jak jsi na to přišel?\" Pepíček: \"Včera jsem slyšel maminku, jak povídá tatínkovi, aby zhasnul světlo a dal jí ho do pusy...\" :D Citovat
Cinicman Odesláno 18. prosinec 2012 Odesláno 18. prosinec 2012 \"Jaký je tvůj názor na skupinový sex?\" \"Jsem pro, jako každý moderní mladý muž.\" \"Fajn, tak to tě zapíšu do seznamu.\" \"A kdo už je na seznamu?\" \"Já, ty a tvoje žena.\" \"Tak bacha! S tím nesouhlasím!\" \"No dobrá, tak jo. Já tě škrtám.\" Ona: Pěkný mobil. Odkud? On: Vyhrál jsem soutěž v běhu. Ona: Kdo všechno bežel? On: Majitel telefonu, policajt a já Cos dal žene pod stromek ? Ona chtěla něco zlatýho ,tak sem jí dal zlatý stránky. Citovat
Péťa Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 [upravil dne 19.12.2012 20:54 od Peta] Citovat
Haryk Odesláno 19. prosinec 2012 Odesláno 19. prosinec 2012 Udýchaný mladý pošťák příjde s důchodem k dědkovi a řiká: - \"Dědku! Už mě nebaví chodit každý měsíc za vámi na samotu 18 km od vesnice.\" Dědek na to: - \"Moc mě neser! Nebo si objednám denní tisk!\" Citovat
rendyD Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Ruda zomrel http://free.zoznam.sk/video/Vtip-za-stovku-1355836469 Citovat
Rotorhead Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 nejlepší letos Přijde takhle Konec světa do Hradce Králové, rozhlédne se a pronese: – \"Aha, tady už jsem byl...\" Citovat
Rotorhead Odesláno 20. prosinec 2012 Odesláno 20. prosinec 2012 Dveře se zavírají a tramvaj se chystá k odjezdu ze stanice. K vozu však dobíhá uřícený muž a zoufale volá: \"Prosím vás, počkejte ještě na mě, jinak nestihnu svou práci!\" Cestující se přimlouvají u řidiče a ten čeká na opozdilce. Pán nastoupí, zavřou se dveře, tramvaj odjíždí a pán praví: \"Dobrý den, kontrola jízdenek.\" Citovat
Medvěd Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Dámská ňadra dělíme na: A - angrešt B - bluma C - citrón D - dýně E - Extra dýně F - Fuj to sem se lek Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Nebo taky : A - angrešty B - bobulky C - cibulky D - dýně E - eklhaft F - fuj to sem se lek G - GIGANTI Citovat
dyno Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 A - angrešty B - bobulky C - cibulky D - dýně E - eklhaft F - fuj to sem se lek G - GIGANTI H - Hnusný Giganti Citovat
dyno Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 :D .... ja to videl i v cesku a dylo vic snehu Citovat
parolla Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Pýta sa hluchí slepého : Nevidel si moju mp3-ojku? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Jo srandičky, ale já zažil na vlastní kůži něco podobného: slepý pán si od nás koupil PC + skener + spec kartu, která \"četla\" obrazovku... a mimo jiné byla v sestavě i tiskárna. Po týdnu reklamoval, že mu špatně tiskne žlutá Citovat
Pavelbbk Odesláno 22. prosinec 2012 Odesláno 22. prosinec 2012 Chlapek stoji u hotelove recepce. Kdyz dostane svuj klic, odchazi. Jak se otoci, vrazi do nejake zenske, co stala za nim, a loktem se ji silne opre o vystrih. Oba jsou pekne zarazeni a on nevi, jak se omluvit, tak rekne: “Madam, jestli je vase srdce tak mekke, jak vase poprsi, urcite mi odpustite.” Ona odpovida: “Jestli je vas penis tvrdy jako vas loket, mam pokoj 436.” Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.