Opl405 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Nazdar, chtěl bych se vás zaptat, jestli s tímto přístrojem máte někdo zkušenosti, a nevíte nahodou, jestli by se dal někde koupit? Na netu jsem našel jen odkaz na iránské stránky!! Dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
homat Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Zkušenost mají všichni autorizovaní opravci. Zakoupit nelze, byl nahrazen systémem Planet. Systém Planet je dostupný v plné verzi všem autorizovaným opravcům a ve verzi \" light\" všem ostatním prostřednictvím autorizovaného dovozce. Předpokládám, že tohle si ale slyšet nechtěl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opl405 Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Hmm, tak to jsem opravdu slyšet nechtěl, to neni potěšující zpráva. Ale dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 jinak cena je cca 200 tis kč co jsem se ptal známého v Peugeotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts