Frenki 52 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Čauky, koupil jsem 607 2,2 HDI 98 kW r.v.2004 mezi motorem a chladičem je šikmo uložený uzký, asi taky chladič, vedou do něj dvě silné hadice vzduchové a dvě slabé na chladicí kapalinu ty na kapalinu mám odpojené. Poradí mě někdo jakou to všechno má funkci a zda vadí odpojení od chladicí kapaliny. Díky Citovat
Frenki 52 Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 Ne intercooler to není a ostatní je originál nic dodělávaného Citovat
jofo Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Nie je to nic dorabane. Len to pozapajaj tak ako to ma byt. Malo by to zohrievat a pripadne vysusat nasavany vzduch od vodnej pary. Ci take nieco. Citovat
Frenki 52 Odesláno 14. květen 2013 Autor Odesláno 14. květen 2013 Díky, já to určitě zapojím ale nejdříve to chci demontovat a vyzkoušet těsnost protože mám strach, pokud by to bylo děravé, aby mě motor nenasával chladicí kapalinu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.