moby78 Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Ahoj, mám dotaz. Měnili jste už někdy přední výfukovou trubku (co jde od svodu a točí se ke katalyzátoru) za novou? Mě teď čeká výměna výfuku, ale vyměnit je nutný jen trubku, co jde od katalýzátoru dozadu a zadní tlumič. Přemýšlím, že bych vyměnil i přední, která už taky něco pamatuje, nevím, co čekat od náhrady. Stávající trubka je dvoustěnná, náhrada stojí cca. 1100 Kč, ale mám obavy, že to bude nějaký tenkostěnný šunt .. Citovat
PAJA106 Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Zrovna ve čt. jsme to měnili. Ale nějaké poznatky ti zatím nemohu říct. Původní uhnila ve svaru příruby pro šrouby co jdou ke katu. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 já koupil výfuk komplet od svodů až dozadu zadní díl naprosto novej, zbytek sice svařovanej ale v lepšim stavu jak moje... krom toho, že to je asi o 5 cm delší jak muj původní že mi to vypadlo teĎ ze silentbloků tak ok :-D Citovat
moby78 Odesláno 12. květen 2013 Autor Odesláno 12. květen 2013 Tak a teď jsem trošku zmatenej. Na stránkách autokelly dle schématu je průměr trubky, co jde od katalyzátoru k tlumiči 42mm, zatímco na stránkách jedné firmy, co vyrábí snad jen výfuky je na schématu průměr 36mm. Jelikož to budu kompletovat dle cen od různých dodavatelů, tak bych nerad minul .. Potvrdil by mi někdo průměr té trubky? P106, 37kW, 50HP, 1.0l, r. 95, benzin Předem děkuji. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Bohuzel nepotvrdim ani nevivratim. Taky sem si to zjistoval, protoze ja mam nejspis na me 1.1 hadam 36mm a znamej ma na 1.0 tech 42mm. Oba vyfuky jsou stejne, tvarove, akorat musis mit ten prumer vsude stejnej. Asi se vyrabi obe moznosti. Pokud to nebudes menit komplet, zmer si jakej tam mas ty prumer a vem radsi ten samej. Tot muj nazor Citovat
Guest zelda93 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 tak podle mýho selskýho rozumu by neměl být žádnej problém když tam dáš trubku s průměrem 45... víc bych na tom asi ani neřešil :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.