Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prodejni cena noveho vozu - vyjednavani


dreaMaker

Recommended Posts

Zdravim,

rad bych se zeptal - chci si koupit 308 SW ACTIVE+ 1.6 VTI 120 k a muj bratr by si koupil model 3008 ACTIVE 1.6 HDI 115 k (akce HDi za cenu benzinu)

- 308SW si chci vzit na uver 5 let (prvni splatka 110tis)

- 3008 50% z ceny hned a 50% do 12 mesicu

mate predstavu jakou cenu bychom dokazali vyjednat - kdyz tady ctu za jake ceny nakupujete, tak jen koukam ;)

Predem moc dekuji za jakekoli info

Zdravi Honza

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nebudu komentovat nákup auta na úvěr .... míra toho jakou cenu vvyjednáš je úměrná tomu jak moc se tomu pověnuješ a taky tomu jeslti jsi ochoten někde slevit (barva, něco ve výbavě) z náruků pokud ti prodejce zvýhodní nějakou skladovku. Pak si nech spočítat cenu a objeď si autosalony s tím jakou slevu ti dají.... Další možnost je nákup za hranicemi (PL... ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můžu ti říct co jsem koupil já a kde jsem koupil a dál už je na tobě, jestli se ti podaří si vyjednat něco obdobného, nebo lepšího - takže spíš pro představu. Na začátku teda připíšu, že mám \"úvěr\" 50/50 - cenu cca 7000Kč za úvěrovou smlouvu (2% z celkové ceny vozu) do ceny auta nepočítám, to už je hold \"daň\" za úvěr.

Já jsem odjížděl s novou 308SW 1.6VTi Active+ na konci března tohoto roku - výbava - vše co je dnes v active+(i tempomat, hlavový airbagy a zadní parkovací asistent) a navíc výhřev sedaček, příplatkový 17\" kola, modrá metalíza bourrasque, pak nějaký prahový lišty, gumová vana do kufru a ochranná folie zadního prahu a hlavně s 5ti letou prodlouženou zárukou (5let/100tkm) to vše za cenu 348500 - kupoval jsem v RM servisu tady v Brně, kvůli nejnižší nabídce, co jsem koukal, tak se tu někomu podobnou cenu podařilo dosáhnout i přímo někde v Praze, ale už si nepamatuju komu a kde konkrétně.

Ještě podotknu teda, že jsem objednával auto už v lednu, kdy byla akce na 308čky a cena byla asi nejnižší.

[upravil dne 12/5/13 10:11 od IceBee]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuju moc za otevrenost - tak to je pekna cena. Auto je pro manzelku a ta chtela bud perlet cervenou, nebo perlet bilou - ani jedna barva uz neni v nabidce, takze idelane by chtela jen zaklad bilou. Jelikoz je to pro deti, nechal bych na tom ty 16 - myslim ze to bude urcite o neco pohodlnejsi. Jeste jednou moc dik - zkusim z nich alespon dostat tu 5 ti letou zaruku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dekuju chlapi, jste zlaty :D Sam prodavam a obcas mi lidi s neustalymi dotazy na slevu privadej k silenstvi - chapu, ze kdyz ma clovek (majitel auosalonu) mesicni naklady XY musi si na ne vydelat, ale zase kdyz uz jsem v pozici zakaznika, nechci prijit do obchodu jen tak a vzit to podle ceniku - i kdyz jsou dnes ty ceny, tam kde jsou, je dobry se potkat nekde na pul cesty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ináč, s tým šetrením som podobne.

Jedno si daj pozor na úver. Mne sa podarilo práve pomocou konkurenčných ponúk stlačiť vyše 10€ čo pri 60 tích splátkach je celkom slušná suma. To isté platí o poistnom, treba vyjednávať. Dokonca po roku som zmenil poisťovňu, kde som na poistkách ušetril ďalších 50€ na rok. Taktiež si treba dávať pozor aj na ostatné ujednania v úvere, lebo človek nikdy nevie. Hlavne čo sa týka zmien zmluvy .... Konkrétne mne pri zmene vlastníctva z fyzickej na právnickú osobu zaučtovali 96€, čo je riadna pálka, keď si uvedomíš, že vlastne auto len prepisuješ zo seba na seba. Nakoniec sa mi to podarilo zjednať na 66€. Na tých rôznych poplatkoch všetky finančné inštitúcie dokážu neskutočne zdierať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ešte poznámočku k tomu zjednávaniu. Neboj sa, predajcovi vždy zostane neaká \"vata\". Veď si len uvedom, keď je schopný za liter oleja si zapýtať 30€, a ty ho bežne kúpiš za 7-8€, tak nie je o čom, a mňa vôbec nemusí zaujímať že ho kupuje priamo od Totalu , alebo podobne, to sú len keci . Podobne je to aj s autom. To isté poistky, ja som napr. vyše 30 rokov čistý darca poisťovní, tak prečo by som mal platiť takú istú poistku, ako ten čo trikrát za mesiac rozbije auto?.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted jsem objednával auto takže mám čerstvé reference, sleva 31% z ceníkové ceny, úvěř RPSN 7% při 25% okontaci + ted dávají úvěr s 0% navýšením při akontaci min 40%. Pokud budeš vybírat ze skladovek tak věřím, že sleva se dá udělat zajímavější :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...