Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevíte někdo, jak vyndat žárovičku z popelníku, co je u řadičky???:myslim

jde mi hlavně o to jestli musím oddělat celej středovej tunel nebo se tam dá dostat jenom skrz ten popelník...

Odesláno

Ja jsem sundal celej střed. Vytáhneš rukoje? řadící páky, povolíš šrouby středového panelu a vyndáš ven. (aspoň tak nějak to bude, už je to dýl co jsem to dělal). :myslim

Odesláno

celej střed se mi sundávat nechce...:(

taky jsem o ni nevěděl, myslel jsem, že popelník budu používat jako odkládací prostor, kterých je tam málo, a málem mi tam shořela vizitka a usmahla kožená peněženka:o

tak jsem ji chtěl vyndat, když tak topí nebo tam prdnout modrou diodu, ale asi to nechám tak...

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Koukal jsem na ten popelník a nikde tam žádnou žárovičku nemám.

Rozsvi? světla a pak se podívej do popelníku, třeba tam žárovka bude ;)

Odesláno
Původně zaslal: Proky

Taky na to kouknu ještě jednou ale nevim nevim. Jakej máš rok výroby. Já 2000

12/97, tedy model ´98.

Jenže mám Roland Garros, což je do výbavy trochu paskvil.Reostat na osvětlení palubky to nemá, spínače osvětlení v zadních dveřích taky ne, ale má to kožený sedačky i volant, klimu, šíbr,ABS atd.Žárovku v popelníku snad mají všechny modely, kdo ví :myslim

Odesláno

Kouknu na to, ale zdá se mi, že tam ta žárovka není. Má být v popelníku nebo v tom kastlíku do kterého se ten popelník zasouvá. Mám 3dveřák vy máte 5dveřáky?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...