el nino Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Ahoj kluci.Omlouvamse,ze zakladam toto téma,ale chtěl bych od vas radu.Mam moznost koupit origo 17\" za 8tis.Co myslite,je to dobra cena?Jinak ja mam 16\",ale ty 17\" jsou krasavice.Diky vsem za rady:papa.A jestese zeptam,jestli nevite,kde koupit sterace.Nejaky tipy?Ja nasel za 900kc.Jeste jednou diky Citovat
čakom Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 je to široky pojem 8t za kola. 1, v jakym jsou stavu kola 2, s pneu nebo bez 3, pokud s pneu v jakem jsou stavu 4, s hlasičema tlaku v pneu to jsou všechno faktory podle kterych se odvijí cena Citovat
el nino Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 i s gumama jsou 8 tisíc i s gumama nebo bez Citovat
el nino Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 No,psal jsem,at zasle fotky.Tak jsem sam zvedavy.Jinka je to s pneu.Cidla by snad mela byt.Kdyby to vse mělo,co pises,je 8tis dobra cena?Nebo mam smlouvat? je to široky pojem 8t za kola. 1, v jakym jsou stavu kola 2, s pneu nebo bez 3, pokud s pneu v jakem jsou stavu 4, s hlasičema tlaku v pneu to jsou všechno faktory podle kterych se odvijí cena Citovat
čakom Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 pokud budou pekny kola a budou mit slušnej vzorek tak na sezonu až dvě tak je to hodne dobra cena. a když k nim budou i čidla tak je to suprova cena. když vezmeš že jedno nový čidlo stoji přes 2t Citovat
el nino Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 Tak uvidíme,co napise.Rekl jsem i o fotky.Jinak když bych je vzal,da mi k tomu spodni kryt motoru.Ten ma cely a nezniceny.Kdyz posle fotky,dam je sem,aby jsi je videl a kdyztak poradil pokud budou pekny kola a budou mit slušnej vzorek tak na sezonu až dvě tak je to hodne dobra cena. a když k nim budou i čidla tak je to suprova cena. když vezmeš že jedno nový čidlo stoji přes 2t Citovat
koblih69 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Kupoval jsem 17\" Cosmos kolem 5 nebo 5,5 s pneu na jednu sezónu a sadou šroubů. Pak se mi naskytly další za lepší cenu ty jsem prodával za 5 bez pneu - mimochodem šly na Aukro protože tady nebyl zájem a to byly po laku :D:D Nicméně poku djsou gumy pěkné, kola taky a mají snímače tlaku tak to není špatné. Stěrače pokud možno né origo a né Valeo (Valeo jsou i Orig. i když mají nápis Peugeot) Origo jsme měl loni, začaly být hlučné po 3 měsících, Valeo mám teď 2. měsíc a zkáza už se blíží... kup Bosch. Jiný ani nezkoušej - kvůli profilu skla 407 většinou nedosedají dobře. Citovat
el nino Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 ok.dekuju ti.No koukal jsem na bosch,ale nasel jsem 700mm delku.407 mají 710mm,ne?Jinak je skoda,ze uz ty kola nemas teda.No uvidim,v jakym budou stavu.Kdyztak zkusim ztahnout na 6tis;) Kupoval jsem 17\" Cosmos kolem 5 nebo 5,5 s pneu na jednu sezónu a sadou šroubů. Pak se mi naskytly další za lepší cenu ty jsem prodával za 5 bez pneu - mimochodem šly na Aukro protože tady nebyl zájem a to byly po laku :D:D Nicméně poku djsou gumy pěkné, kola taky a mají snímače tlaku tak to není špatné. Stěrače pokud možno né origo a né Valeo (Valeo jsou i Orig. i když mají nápis Peugeot) Origo jsme měl loni, začaly být hlučné po 3 měsících, Valeo mám teď 2. měsíc a zkáza už se blíží... kup Bosch. Jiný ani nezkoušej - kvůli profilu skla 407 většinou nedosedají dobře. Citovat
koblih69 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 6,5 s ventilky a s rozumnými pneu by byla fajn cena.... Ty stěrače nevím, současné Valeo jsou určitě 700mm, ale narovinu to je přece jedno. Jeslit je +- 5mm na každé straně je přece nepodstatný. Citovat
el nino Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 mas pravdu.Ty bosch sterace vypadaji dobře.Koukal jsem na tyto:Bosch Aerotwin 700mm.Nasel jsem za 700kc,tak do nich nejspis pujdu.Asi levnejsi uz nesezenu 6,5 s ventilky a s rozumnými pneu by byla fajn cena.... Ty stěrače nevím, současné Valeo jsou určitě 700mm, ale narovinu to je přece jedno. Jeslit je +- 5mm na každé straně je přece nepodstatný. Citovat
cvrlo Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 koblih, ja mám origo stierače už tretí rok a zatiaľ maximálna spokojnosť Citovat
merlin99 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Cvrlo:Jo tak si daj nove a uvidis ako dobre boli stare;-) Citovat
cvrlo Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 aj k tomu príde ale zatiaľ nemám dôvod možno je rozdiel, na aký trh sa dodávajú, moje sú z F Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.