Jump to content

Kontrolka ABS u P306

JirkaV
 Share

Recommended Posts

Zdravím

Mám malou otazku. Obcas se mi behem jizdy rozsviti kotrolka ABS - po zhasnuti motoru a novym natoceni to je OK (cca jednou za 2000km ).

Proto se chci optat co by to mohlo zpusobovat - ze by nejaky bordel na nejakym cidlo okolo ABS ??

Diky

Nekde jsem to tu uz popisoval - mozna nemam pravdu a jen te strasim, ale novy figl prodejcu, jak \"zamaskovat\" chybejici Airbag ve vozidle je prepajeni kontrolky Airbagu na dobijeni - Spravna funkce a funkcnost Airbagu je kdyz po oteceni klicku do druhe polohy kontrolka cca po 2s zhasne, tedy ne az po nastartovani -- prave to, ze ti behem jizdy problikne by mohlo naznacovat, ze kontrolka je \"premostena\" na dobijeni a proto pri poklesu napeti problikne.

Ale jak jsem rikal, treba nemam pravdu a problem je nekde jinde.

Původně zaslal: JirkaV

Zdravím

Mám malou otazku. Obcas se mi behem jizdy rozsviti kotrolka ABS - po zhasnuti motoru a novym natoceni to je OK (cca jednou za 2000km ).

Proto se chci optat co by to mohlo zpusobovat - ze by nejaky bordel na nejakym cidlo okolo ABS ??

Diky

Pokud se v tom chceš š?árat, vyčisti si všechny kontakty u ABS a podívej se, jestli není nějaký bordel přímo u čidel a v zubech na hřídelích, možná Ti tam bloudí vzduchová bublina v brzdové kapalině.Ale já bych se na to vykašlal, pokud se Ti to stává po 2000km a jinak to brzdí normálně, tak se nic neděje ;)