JirkaV Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Zdravím Mám malou otazku. Obcas se mi behem jizdy rozsviti kotrolka ABS - po zhasnuti motoru a novym natoceni to je OK (cca jednou za 2000km ). Proto se chci optat co by to mohlo zpusobovat - ze by nejaky bordel na nejakym cidlo okolo ABS ?? Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepp Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Nekde jsem to tu uz popisoval - mozna nemam pravdu a jen te strasim, ale novy figl prodejcu, jak \"zamaskovat\" chybejici Airbag ve vozidle je prepajeni kontrolky Airbagu na dobijeni - Spravna funkce a funkcnost Airbagu je kdyz po oteceni klicku do druhe polohy kontrolka cca po 2s zhasne, tedy ne az po nastartovani -- prave to, ze ti behem jizdy problikne by mohlo naznacovat, ze kontrolka je \"premostena\" na dobijeni a proto pri poklesu napeti problikne. Ale jak jsem rikal, treba nemam pravdu a problem je nekde jinde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Původně zaslal: JirkaV Zdravím Mám malou otazku. Obcas se mi behem jizdy rozsviti kotrolka ABS - po zhasnuti motoru a novym natoceni to je OK (cca jednou za 2000km ). Proto se chci optat co by to mohlo zpusobovat - ze by nejaky bordel na nejakym cidlo okolo ABS ?? Diky Pokud se v tom chceš š?árat, vyčisti si všechny kontakty u ABS a podívej se, jestli není nějaký bordel přímo u čidel a v zubech na hřídelích, možná Ti tam bloudí vzduchová bublina v brzdové kapalině.Ale já bych se na to vykašlal, pokud se Ti to stává po 2000km a jinak to brzdí normálně, tak se nic neděje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts