Tornado Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Urcite jste uz slyseli o zpoplatneni novych useku dalnic a silnic. Tady je o tom clanek a dole je odkaz na dobrou mapku CR s vyznacenyma placenyma usekama. Kdyztak tady je na ni primej odkaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampa Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 neslyseli, ale defacto je mi to jedno, dalnicni znamka to jisti cely rok (sice nejsem prazak, ale bydlim kousek od d1 a caste cesty brno - praha) ale stejne nechapu ten frydek mistek, je pravda ze tam silnice je lepsi nez D1 da se jet i 130 po ni v pohode, horsi je to uz s raderem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Mi je to nějak fuk, stejně mám nálepku, ale když se člověk podívá na tu mapku, jaká že je to ta \"sí?\", tak je to dost tristní pohled. Pěkně děravá sí?... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janhercik Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Dost děravá, mrzí mě úsek u Chebu (ten se mě dost týká) - roční známka to jistí. Směšný je ten kousek D3 u Tábora. Trochu nechápu úsek R1 na západním obchvatu Prahy, to teď řidiči bez známek pojedou přes město ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirkap Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 No já taky mám pořád celoroční známku, ale jsem zvědavý jestli silnice bude tomu odpovídat nebo jestli budou dále stále více děravé jak cedník :grr Prostě chtějí dostat více peněz!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts