jozef lysik Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Dobrý deň. Mám Peugot partner,1.9 D,r.v 1999.Hladký dizel. Pri večšej rýchlosti a dupnuti na plyn sa stráca výkon motora.A viacej dymí z výfuku čierny dym.Neviete mi poradit čo by to mohlo byť.Takisto mam problem aj z chladením.Vykuruje len na polku.Ďakujem. [upravil dne 7/5/13 22:26 od jozef lysik] Citovat
parlament Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Takisto mam problem aj z chladením.Vykuruje len na polku.Ďakujem. Ako to myslíš?Trochu to skús upresniť,takto napísané sa to nedá pochopiť.A zmeň si názov témy na menej všeobecný.Napr.na Peugeot Partner stráca výkon. Vitaj na fóre. [upravil dne 7/5/13 23:13 od parlament] Citovat
jozef lysik Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 Pri prechode na vyššiu rýchlosť mi začne dymiť silno čierny dym z výfuku.Pri menšich otáčkach mi to prestane.Jednoducho nemá ťach.Niekde som čítal, že to môže byť spojené s palivom. Som laik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.